NIEUW! IRIS 2: het verjongende oogmassage apparaatNIEUW! IRIS 2: het verjongende oogmassage apparaatNIEUW! IRIS 2: het verjongende oogmassage apparaat
terug naar pressroom

NIEUW! IRIS 2: het verjongende oogmassage apparaat

Depuff, brighten & revive!

Wist je dat de eerste tekenen van huidveroudering rondom de ogen zichtbaar zijn? En dat 80% van de vrouwen last heeft van wallen, donkere kringen en puffiness? Het Zweedse skintech merk FOREO heeft de IRIS 2 ontwikkeld om je ogen weer te laten stralen!

 

Wat is de IRIS 2?

 • De IRIS 2 lanceert op 26 september.
   
 • Het apparaat is een is een niet-invasief, snel, doeltreffend en ultra-hygiënisch oogmassage apparaat.
   
 • Geïnspireerd door oude lymfedrainagetechnieken uit Azië, en gerevolutioneerd door gepatenteerde T-SonicTM massagepulsaties uit Zweden, zorgt het voor frissere, gezondere en jonger uitziende ogen.
   
 • De met vingertoppen acupressure beweging bevordert de lymfedrainage, helpt kringen te verminderen en vermoeide ogen te laten stralen.
   
 • Het helpt ook de spanning in de gezichtsspieren te ontspannen, veroorzaakt door vermoeide ogen van het kijken naar schermen en lezen van kleine lettertjes.
   
 • De T-Sonic pulsaties geven een zachte massage aan de oogcontouren, helpen de oogcontouren stralender te maken en kraaienpootjes en fijne lijntjes te verminderen, waardoor de huid steviger aanvoelt.
   
 • Het apparaat is perfect op de oogcontour afgestemd en verbetert het ook de absorptie van verzorgingsproducten.

 

ACUPRESSURE

Wat is het?

Acupressuur wordt vaak acupunctuur zonder naalden genoemd. Het gaat om de toepassing van manuele druk (meestal met de vingertoppen) op specifieke punten op het lichaam.

 

Hoe werkt het?

De ogen zijn omgeven door acupunctuurpunten. Acupressuurmassage voor vermoeide ogen is een eenvoudige en effectieve manier om bloed en zuurstof naar de weefsels in en rond de ogen te brengen. Het masseren van de acupressuurpunten voor de ogen is een techniek die thuis en dagelijks toe te passen is.

 

T-SONIC PULSATIES

Wat is het?

De motor van de IRIS 2 genereert subtiele oscillaties, die FOREO T-Sonic pulsaties noemt. Deze T-Sonic pulsaties masseren zachtjes de oogcontouren om gespannen ogen te verlichten, terwijl ze de absorptie van crèmes of serums verhogen - en zo beter hun werk kunnen doen.

 

Hoe werkt het?

De 'T' in T-Sonic is een afkorting van transdermaal - zo genoemd omdat deze trillingen door de buitenste lagen van de huid gaan. Wanneer de T-Sonic pulsaties op de oogcontouren worden gericht, helpen ze de doorbloeding te verbeteren, wat de spanning van de ogen vermindert en droge, vermoeide ogen verlicht, terwijl zwellingen en donkere kringen worden tegengegaan - voor frisse, heldere en energieke ogen.

 

Hoe gebruik je de IRIS 2?

1.     Start met een schoon en droog gezicht.

2.     Breng een oogcrème of serum aan rond de ogen.

3.     Klik op de start knop om de IRIS 2 aan te zetten.

4.     Plaats het apparaat zachtjes aan de binnen contour van de ogen en beweeg het zachtjes naar buiten en rondom het oog.

5.     Wissel na 30 seconden van oog.
 

 

Verkoopinformatie
Koop FOREO’s IRIS 2 vanaf 26 september* op FOREO.com of Douglas.nl. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_OFFICIAL.
 

 • IRIS 2 - 179
   

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

 

Let op: er zit een embargo op het beeld tot 26 september!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com