NIEUW! FOREO LUNA 4 range
terug naar pressroom

NIEUW! FOREO LUNA 4 range

Een glow on the go

Het Zweedse FOREO lanceert op 26 september 2022, na 5 jaar onderzoek, de LUNA 4 range. Het beauty-tech merk presenteert met trots de nieuwste innovaties binnen hun revolutionerende gezichtsreiniging: de LUNA 4, LUNA 4 mini en de LUNA 4 Go.

 

LUNA 4 Go

FOREO’s LUNA 4 Go is het kleine zusje van de LUNA 4, die perfect is om overal mee naar toe te nemen voor een stralende en schone huid. Ideaal; want het is klinisch bewezen dat de LUNA 4 Go 99% van vuil, olie en make-up resten verwijdert tijdens een reinigingsroutine van slechts 1 minuut. Naast reinigen biedt dit kleine apparaatje ook een massage aan. Ook heeft de LUNA 4 Go maar 1,5 uur laad tijd nodig om vervolgens 300x gebruikt te worden.

 

Tijdens het ontwikkelingsproces heft FOREO internationaal een survey uitgevoerd onder 750 LUNA gebruikers en daar zijn de volgende resultaten uit doorgevoerd:

·      Nieuwe kleuren! De LUNA 4 Go in 4 nieuwe kleuren uitgebracht: Pistachio, Peach Perfect, Lavender en Evergreen.

·      Er is een travel-lock aangebracht, waardoor het product handmatig geblokkeerd kan worden. Ideaal voor op reis in de koffer.

·      Manuele knoppen voor het verhogen of verlagen van de intensiteit, dit hoeft niet eerst via de app gedaan te worden. Tijdens een reinigingsroutine kan het dus direct worden aangepast.

 

De zachtste reiniging ooit

Één van de innovaties waar FOREO het meeste trots op is, is de zachtheid van de siliconen binnen de LUNA 4 range! LUNA 4 Go is namelijk 38% zachter dan zijn voorganger en zelfs 17% zachter dan de LUNA 3 range.

 

Om het iets technischer te maken: de hardheid van siliconen wordt uitgedrukt op een ¨Shore¨ schaal, waarin 1 het zachtste is (volledige vloeibare silicone) en waarbij de grens tussen vloeibaar en solid materiaal op 25 ligt. LUNA 4 range heeft een hardheid van siliconen van Shore 25. Dit betekent dat het material niet zachter kan zijn, zonder vloeibaar te worden. De hardhead van zijn voorgang: LUNA 3, had een Shore van 30, wat al een super zachte siliconen materiaal was.

 

Zoals altijd, zijn de siliconen van de LUNA devices ultra-hygiënisch en lichaamsveilig. De siliconen zijn resistent tegen bacteriën en schimmels, 100% waterproof, vrij van BPA en ftalaten, eenvoudig schoon te maken en niet poreus om de opbouw van bacteriën te voorkomen. Door de ronde uiteinden van de silicionen borstelharen raakt de huid niet geïrriteerd. Het ontwerp van de LUNA voorkomt dat er aan de huid getrokken wordt of dat het uitgerekt wordt.

 

Verkoopinformatie

Koop FOREO’s LUNA 4 range vanaf 26 september online op Douglas.nl of FOREO.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_Netherlands.

 

LUNA 4 Balanced, Combination, Sensitive en MEN. Prijs €279

LUNA 4 mini. Prijs €199

LUNA 4 Go. Prijs €129

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com