NIEUW! ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution: één stip verwijdert van een flawless huidNIEUW! ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution: één stip verwijdert van een flawless huid
terug naar pressroom

NIEUW! ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution: één stip verwijdert van een flawless huid

De skincare experts van FOREO hebben dé oplossing voor onzuiverheden ontwikkeld: ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution. Een combinatie van 6 krachtige ingrediënten die de huid kalmeren, voor een clear, calm, confident skin!

 

Op 1 juli lanceert het Zweedse skintech merk FOREO hun nieuwste ontwikkeling op het gebied van huidverzorging. Meer dan 90% van de mensen krijgt op een bepaald moment in hun leven te maken met acne, waarmee het wereldwijd de op acht na meest voorkomende ziekte is. De ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution is een geconcentreerde, maar lichte gel. Met een krachtige combinatie van 6 verschillende superingrediënten, waaronder 2% salicylzuur en toverhazelaar om poriën te reinigen en zachtjes te exfoliëren. Niacinamide en tea tree-olie om onzuiverheden snel te verminderen, hardnekkige imperfectief en roodheid helpen te vervagen, en toekomstige puistjes te voorkomen. En panthenol en lactobionzuur om de huid te verzachten en te hydrateren.

 

In tegenstelling tot de meeste acne medicijnen die lelijke droogheid en een vervellende huid kunnen veroorzaken, bevat deze geconcentreerde maar lichtgewicht gelformule lactobionzuur om vocht vast te houden en het algemene hydratatieniveau te verhogen, en panthenol om de huid te kalmeren door jeuk en ontstekingen te verminderen - dit biedt de perfecte verlichting voor de huid die gevoelig is voor puistjes. 

 

Als onderdeel van de ESPADA™-collectie kan FOREO's BHA+PHA Blemish Solution worden gebruikt om snel puistjes aan de oppervlakte van de huid aan te pakken. Gebruik het in combinatie met ESPADA™ blauwe LED licht, om acne onder het huidoppervlak aan te pakken en de behandeling te versterken.

 

Hoe te gebruiken:

  • Stap 1 – Reinig en droog het gezicht. Het beste is om dit te doen met FOREO’s LUNA voor een optimale reiniging.
  • Stap 2 – Dep zachtjes de blemish solution direct op de imperfectie en laat het volledig intrekken.
  • Stap 3 – OPTIONEEL: Houdt de ESPADA™ met blauw LED licht 30 seconden tegen de imperfectie totdat de ingebouwde timer pulseert. Voor een optimaal resultaat.
  • Stap 4 – Doe dit na iedere reiniging totdat de imperfectie verdwenen is.

 

Over de ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution:

·      Geschikt voor alle huidtypes

·      Dermatologisch getest

·      Cruelty-free

·      Vegan

·      Geurvrij

·      Vrij van: sulfaten, SLS, SLES, siliconen, parabenen, formaldehyde, nanomaterialen, ftalaten

 

De 6 superingrediënten:

·      Salicylzuur: exfoliërend, anti-inflammatoir en hydraterend.

·      Lactobionzuur: hydraterend, anti-oxidant & exfoliërend.

·      Tea tree-olie: antiseptisch, anti-inflammatoir & antioxidant.

·      Niacinamide: huidverzachtend, huidherstellend & antioxidant.

·      Toverhazelaar: kalmerend, verhelderend, anti-inflammatoir.

·      Panthenol: hydraterend, anti-inflammatoir en revitaliserend.

 

Verkoopinformatie
Koop een FOREO’s ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution op FOREO.com, Douglas.nl of Boozyshop.nl. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_OFFICIAL.
 

  • ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution - €29
  • ESPADA™ - €159

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com