Niet-invasieve facelift? Het is mogelijk dankzij de microstroom technologie van FOREO's BEAR™Niet-invasieve facelift? Het is mogelijk dankzij de microstroom technologie van FOREO's BEAR™
terug naar pressroom

Niet-invasieve facelift? Het is mogelijk dankzij de microstroom technologie van FOREO's BEAR™

Het BEAR™ slimme microstroom gezichtsverstrakking apparaat van het Zweedse beauty-tech merk FOREO helpt de stevigheid van de huid te behouden en bevordert spierversteviging door de 69 spieren van het gezicht en de hals te trainen met de slimme microstroom gezichtsbehandeling en T-Sonic™ pulsaties.

 

Wat zijn microstromen?

De microstroombehandelingen tegen veroudering van BEAR™ zijn in wezen een "niet-chirurgische facelift". Microstromen zijn een natuurlijke alternatief voor botox en fillers, voor een jongere en stevigere huid. De FOREO BEAR™ gebruikt elektrische stromen met een laag voltage die de stromen nabootsen die het lichaam van nature op cellulair niveau produceert. Deze elektrostimulatie maakt de productie van chemische middelen op cellulair niveau van de huid mogelijk, waardoor het weefsel herstelt en de productie van collageen wordt gestimuleerd.

 

In totaal hebben we 43 spieren in het gezicht en 26 in de nek die na verloop van tijd hun stevigheid en versteviging verliezen, maar dankzij de technologie van microstromen worden al deze spieren getraind, wat een stevigere huid en een meer gevormd gezicht mogelijk maakt.

 

Voordelen van microstromen

FOREO’s BEAR™ is het meest effectieve en veilige microstroomapparaat ter wereld, dat de huid versterkt en de natuurlijke gelaatstrekken vormgeeft. De BEAR™ brengt een reeks technologieën samen die tot voor kort exclusief waren voor gespecialiseerde schoonheidscentra en spa's. Dit compacte, praktische en ergonomische apparaat biedt een complete trainingservaring voor de 69 spieren van het gezicht en de nek dankzij microstromen en T-Sonic™ pulsaties. De BEAR ™ bevat ook het Anti-Shock System™: deze technologie meet de weerstand van de huid tegen elektrostimulatie, waarbij de intensiteit automatisch wordt aangepast om ongemak te vermijden, maar zonder ooit de effectiviteit van de behandeling in gevaar te brengen.

 

Dit apparaat is de echte personal trainer van het gezicht, en bevat 5 niveaus van microstroomintensiteit, ideaal voor iedereen om zijn BEAR™ -behandeling aan te passen aan de echte behoeften van zijn huid. FOREO's gepatenteerde T-Sonic ™ pulsaties bevorderen een betere opname van het SERUM SERUM SERUM in de huid, voor superieure verzorging, verbeteren de microcirculatie voor een stralende huid en helpen de punten met de grootste spierspanning in het gezicht te verlichten.

 

Hoe te gebruiken

Gebruik de BEAR™ na het aanbrengen van FOREO SERUM SERUM SERUM over het hele gezicht en hals, aangezien dit serum een ​​essentiële geleidende gel is om microstromen veilig en effectief over te brengen op de huid.

 

Wanneer te gebruiken

1.     Dit apparaat is absoluut veilig en respecteert de huid, zodat het elke dag, eenmaal per dag, 's ochtends of ‘s nachts kan worden gebruikt bij behandelingen die 1 tot 3 minuten duren. Het is belangrijk om de periode van 24 uur tussen gebruik te respecteren.

2.     Aanbevolen gebruik: vijf keer per week, één keer per dag, gedurende 60 dagen. Vervolgens twee tot drie keer per week om de resultaten te behouden.

 

Chris Luckham, Head of Education bij FOREO, zegt: "Men kan onmiddellijke resultaten verwachten na het eerste gebruik, maar over het algemeen beginnen we incrementele verschillen op te merken over een periode van twee maanden, zolang er maar consistentie is in het gebruik van BEAR™."

Verder geeft Luckham aan: “Het apparaat kan worden gebruikt door iedereen ouder dan 18 jaar. Dus als het doel is om een ​​meer uniforme teint te hebben, fijne lijntjes en rimpels te verminderen of de tekenen van veroudering te vertragen, is dit apparaat de beste investering die we kunnen doen.”

 

Chris Luckham heeft ook twee educatieve YouTube tutorials.

Zie hieronder de 'Beginners Guide' voor de BEAR:

Of kijk onderstaande video om al je vragen over BEAR beantwoord te krijgen:

 

INTERVIEW ERVAREN SCHOONHEIDSSPECIALISTE

 

Verder sprak FOREO ook met Carmen Navarro – al ruim 45 jaar schoonheidsspecialiste voor onder meer de Spaanse royals en celebrities. Zij zei het volgende over microstromen en de FOREO BEAR:

“Je weet al dat ik er altijd op sta dat het belangrijk is om op een integrale manier voor onze huid te zorgen. De eerste stap is altijd om onszelf in deskundige handen te plaatsen. Zij zijn verantwoordelijk voor het beoordelen van de situatie en aan te geven wat de volgende stappen zijn. De tweede stap is het opvolgen van hun aanbevelingen, voor dagelijkse routines thuis. Dit zijn de taken die we moeten vervullen als we willen dat de behandelingen die we in de salon hebben gedaan, de resultaten verbeteren en verlengen. Ik raad je aan om een ​​thuisapparaat te bemachtigen,oOm de spieren te versterken en het optreden van slapheid te voorkomen die zo veroudert.”

 

Microstromen in huis?

“We moeten ons ervan bewust zijn dat we, net zoals we onze lichaamsspieren trainen, moeten werken met de 69 spieren die we in ons gezicht en nek hebben. Als we het hebben over microstromen, zijn er misschien mensen die bang zijn om niet te weten hoe ze ze moeten toepassen of die last hebben van lichte krampen. Iets wat bij de BEAR niet gebeurt. Dankzij de 5 intensiteitsniveaus kunt u het naar uw behoeften regelen. En u hoeft zich geen zorgen te maken als u bang bent voor een schok, want het is ontworpen om zonder ongemak te werken.”

 

Waarom is de BEAR goed voor een verbeteren inname van andere ingrediënten uit uw skincare routine?

“Een ander aspect dat niet alleen goed is voor onze huid maar ook heel prettig is, is het systeem van 10.000 pulsaties per minuut die door de huidlagen lopen. Ze helpen de actieve ingrediënten die we aanbrengen om beter te worden opgenomen en diep te penetreren.”

 

Over het gebruik van de BEAR:

“Door zijn vorm, met de figuur van een teddybeer, kun je gemakkelijk over het gezicht en de nek bewegen. De twee bollen, die doen denken aan de oren van een beer, moeten ondersteund blijven terwijl we over elk gebied gaan. We definiëren het gezichtsovaal, stoppen bij jukbeenderen, oogcontouren, voorhoofd, benadrukken de rimpel van de leeuw… Het is alleen belangrijk om het schildkliergebied te vermijden en het tijdens de zwangerschap te parkeren. U mag het ook niet gebruiken als u een pacemaker heeft of een andere pathologie die niet compatibel is met het gebruik van stroom.”

 

Welke serums/gels kan men gebruiken met de FOREO BEAR?

“U moet het altijd gebruiken met een geleidende gel. Ik vind het zeer effectief om een ​​van onze serums aan te brengen ... Ik slaag erin mijn tonische routine te voltooien en betere resultaten te behalen, de productie van collageen te stimuleren, te werken en vroegtijdige veroudering te voorkomen en een liftend effect te bereiken, altijd vergezeld van onze cabineprotocollen.”

 

Een laatste advies:

“En last but not least kunnen we niet het excuus gebruiken dat we geen tijd hebben, want met BEAR (of zijn pocketversie mini BEAR) heb je amper drie minuten nodig.”

 

VERKOOPINFORMATIE

BEAR is verkrijgbaar in de klassieke FOREO fuchsia kleur en wordt verkocht voor €299,-
BEAR mini is verkrijgbaar in parelroze en lavendel en wordt verkocht voor €199,-

De BEAR en de BEAR mini worden exclusief verkocht bij de Bijenkorf (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam Eindhoven), bij de Bijenkorf online en op FOREO.com

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com