Maak kennis met FOREO’s LUNA: ultieme gezichtsreiniging voor een onweerstaanbare glow Maak kennis met FOREO’s LUNA: ultieme gezichtsreiniging voor een onweerstaanbare glow
terug naar pressroom

Maak kennis met FOREO’s LUNA: ultieme gezichtsreiniging voor een onweerstaanbare glow

Een gezonde huid met een stralende glow? Door een beauty tool toe te voegen aan de skincare routine geef je het gezicht pas écht de kans om te stralen. Het toonaangevende Zweedse skintech bedrijf FOREO maakt het met de LUNA range mogelijk. De LUNA gezichtsborstels geven je een diepe, grondige reiniging voor een stralende huid.

FOREO’s gezichtsreinigingsborstels uit de LUNA-range bieden door de nieuwste beauty technologieën een slimme manier van reiniging. Door dagelijks voor het slapen en bij het opstaan je gezicht te reinigen met deze beauty tool wordt je huid schoner dan ooit. Maak het gezicht nat met water, voeg cleanser toe, zet de LUNA aan en beweeg het apparaat zachtjes in ronddraaiende bewegingen over het gezicht. De LUNA 3 en LUNA mini 3 verwijderen tot 99.5% vuil en oliën inclusief make-up resten en dode huidcellen. Hierdoor worden de producten uit je skincare routine beter opgenomen en bereid je de huid voor op het dragen van make-up.

LUNA 3

De LUNA 3 beschikt over een reiniging- en massagemodus. De borstel voor de reinigingsmodus bevindt zich aan de voorkant van de tool. Met de reinigingsmodus geef je de huid in combinatie met je favoriete cleanser een zachte, maar diepe reiniging. De haartjes van de LUNA 3 zijn namelijk gemaakt van ultra-hygiënisch siliconen. Deze kleine, maar lange haartjes geven niet alleen een diepere, maar ook een meer hygiënische reiniging.  Siliconen zijn namelijk zachter voor je huid dan wanneer je deze reinigt met je handen of met een plastic gezichtsreinigingsborstel. Hierdoor zal er geen beschadiging van de huid en poriën ontstaan. Daarbij zijn siliconenen makkelijk schoon te maken, waardoor de kwaliteit van de LUNA 3 optimaal blijft en je nooit meer een nieuwe hoeft te kopen. Ook is de lengte van de haartjes bij de LUNA 3 speciaal ontworpen voor een diepe, maar zachte reiniging van de huid, zodat je geen kracht hoeft te zetten bij het gebruik en huidbeschadiging voorkomt. Door de lengte van de haartjes in combinatie met de tot wel 8.000 pulserende bewegingen per minuut die de LUNA 3 maakt, ook wel T-sonic™ pulsaties genoemd, wordt de huid grondiger gereinigd dan ooit te voren.

 
De massagemodus aan de achterkant van de LUNA 3 is speciaal ontworpen voor het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en geeft je daardoor een jonger uitziende huid. Bij het gebruik van de massagemodus wordt een lagere frequentie T-sonic™ pulsaties gebruikt voor een effectieve en doelgerichte massage.

De LUNA 3 bestaat uit 4 verschillende varianten: de roze LUNA 3 voor een normale huid, de blauwe LUNA 3 voor een gecombineerde huid en de paarse LUNA 3 voor een gevoelige huid. Daarnaast is de zwarte LUNA 3 for men speciaal ontworpen voor mannen. De LUNA's zijn verschillend door de dikte van de haartjes van de silliconenen borstelkop. De LUNA 3 voor de gevoelige huid heeft bijvoorbeeld minder dikke haren dan de LUNA 3 voor de normale huid. Over het opladen van de LUNA 3 hoef je je geen zorgen te maken. Na één keer opladen gaat de LUNA 3 namelijk tot wel 650 keer mee.
 
 
LUNA mini 3
Ook de LUNA mini 3 geeft je huid een grondige reiniging. De LUNA mini 3 is klein van formaat en daarom makkelijk om mee te nemen. Zo gebruiken velen de LUNA mini 3 na een work-out in de sportschool. Na het sporten staan je poriën open, waardoor de kans groot is dat je huid bacteriën of zweet opneemt. Hierdoor kun je sneller onzuiverheden krijgen. Wanneer je gebruik maakt van de LUNA mini 3 na een work-out, voorkom je dit en loop je met een schone huid de sportschool uit. Door gebruik te maken van de speciaal voor de LUNA mini 3 ontworpen Glow Boost modus, reinig je in 30 seconden je huid met FOREO’s T-sonic™ pulsaties en creëer je een stralende glow.

Deze tool heeft een 3-zone borstelkop waardoor deze geschikt is voor alle huidtypes. De LUNA mini 3 heeft aan de voorkant dunne aanraakpunten die ideaal zijn voor de diepe reiniging van de normale of de gevoelige huid. Aan de achterkant zijn de aanraakpunten wat dikker, waardoor deze geschikt is voor de vette huid.

De LUNA-range bestaat uit LUNA 2, LUNA mini 2, LUNA 3 en LUNA mini 3. FOREO’s LUNA 3 en LUNA mini 3 zijn de nieuwste in de LUNA-range en maken dan ook gebruik van de meest geavanceerde technologie. 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com