Maak kennis met FOREO's KIWI™ Active Pore & Blackhead Mask voor een stralende huid!
terug naar pressroom

Maak kennis met FOREO's KIWI™ Active Pore & Blackhead Mask voor een stralende huid!

Verstopte poriën en onzuiverheden komen veel voor. Het is vaak een vast ritueel om de huid na het reinigen grondig te bekijken en puistjes en blackheads uit te knijpen. Maar dit zorgt ervoor dat de huid beschadigd raakt en poriën nog zichtbaarder worden. FOREO heeft dé perfecte oplossing voor een clear skin. Het Zweedse beauty-tech merk heeft een nieuw product ontwikkeld dat een aanvulling is op de bekende KIWI™ en KIWI™ Derma. 

 

KIWI™ Active Pore & Blackhead Mask

Het masker is de perfecte voorbereidende stap voor gebruik van het KIWI™ apparaat. Het KIWI™ Active Pore & Blackhead Mask zal de huid verzachten en maakt hardnekkige onzuiverheden los. Het masker is een crème-achtige formule van ontgiftende klei en een krachtig plantenoliecomplex.

 

  • Hydraterende jojoba-, moerasbloem- en baobabzaadolie: deze krachtige mix verzacht de huid en zelfs de meest hardnekkige onzuiverheden, die diep in de poriën vastzitten, worden moeiteloos verwijderd.
  • Ontgiftende Kaoline & Bentoniet: witte klei Kaoline is een van de fijnste kleisoorten die verkrijgbaar is en het werkt samen met ontgiftende Bentoniet klei. Deze combinatie zorgt voor een snel en effectief zuiverend resultaat.
  • Zuiverende Houtskool: geactiveerde houtskool werkt als een krachtige magneet en trekt olie, mee-eters, bacteriën en hardnekkig vuil naar het huidoppervlak, waardoor poriën zichtbaar helderder en kleiner worden.
  • Kalmerende Cica: ook bekend als Centella Asiatica, is rijk aan antioxidanten en werkt ontstekingsremmend. Het helpt de geïrriteerde huid te kalmeren, roodheid te verminderen en bevordert het genezingsproces van de huid.

 

Naast dat het masker ervoor zorgt dat blackheads makkelijk te verwijderen zijn, heeft het masker nog veel meer voordelen. Het masker zorgt ervoor dat de huid vocht opneemt en dit vasthoudt, zo zal de huid niet trekkerig of droog aanvoelen. Ook zorgt het masker ervoor dat een geïrriteerd huid gekalmeerd wordt. Roodheden worden verminderd en de natuurlijke ingrediënten ondersteunen het genezingsproces van de huid. Al deze voordelen samen zorgen voor een snel en effectief zuiverend resultaat.

 

KIWI™ 

Nadat de huid gereinigd is met het masker kan de KIWI™ of de KIWI™ Derma worden gebruikt om de poriën volledig te reinigen. Zoals de naam al doet vermoeden, is "KIWI™" geïnspireerd op de vrucht zelf, met name verwijzend naar de donkere zaadjes. Deze verwijzing is van toepassing omdat de pitjes van de vrucht de onzuiverheden van de huid vertegenwoordigen. Het apparaat maakt gebruik van vacuümzuiging om zachtjes diepgewortelde mee-eters en andere onzuiverheden te verwijderen. Het blauwe LED-licht zorgt ervoor dat ook de resterende bacteriën verwijderd worden om zo toekomstige puistjes te voorkomen.

 

Deze ultieme FOREO-producten maken de poriën kleiner voor een stralende en zuivere huid!

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_NETHERLANDS

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com