Maak kennis met de FOREO BEAR: een work-out voor je gezichtMaak kennis met de FOREO BEAR: een work-out voor je gezichtMaak kennis met de FOREO BEAR: een work-out voor je gezicht
terug naar pressroom

Maak kennis met de FOREO BEAR: een work-out voor je gezicht

Verstevig je huid door microcurrent technologie

FOREO optimaliseert je dagelijkse skincare routine middels innoverende beauty technologieën. Om huidveroudering tegen te gaan heeft FOREO de BEAR en de BEAR mini op de markt gebracht. De BEAR en de BEAR mini geven je gezicht een intensieve fitness work-out door gebruik te maken van de microcurrent technologie. Hierdoor blijft je huid fit, strak en jong.

 

FOREO stond al bekend om zijn innoverende technieken op het gebied van gezichtsreiniging (de LUNA-range) en gezichtsverzorging (UFO-range), maar zet met de BEAR de volgende stap in het creëren van de ultieme spa-ervaring in je eigen badkamer.

 

De BEAR en de BEAR mini gebruiken een combinatie van microstromen en T-sonic™ pulsaties voor een jeugdige en strakke huid. De stimulerende microstromen verstrakken de huid, terwijl FOREO’s bekende T-sonic™ pulsaties ervoor zorgen dat de gezichtsspieren zich ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. BEAR heeft sterkere intensiteiten van microstromen dan de BEAR mini, waardoor BEAR geschikt is voor het hele gezicht, terwijl BEAR mini geschikter is voor onder de ogen, wenkbrauwen en lachlijntjes.

 

Het slimme Zweedse design van de BEAR is essentieel, deze past namelijk precies op de vorm van het gezicht. Door de twee bolletjes, die de oortjes van de BEAR zijn, kan de BEAR met gemak over het gezicht worden bewogen en worden de elektrische stromen afgegeven op de huid. Daarbij is de BEAR gemaakt van siliconen en geeft daardoor bij elk gebruik een hygiënische behandeling op spa-niveau.

 

Door middel van het Anti-Shock Systeem™ wordt de intensiteit van de elektrische stromen afgestemd op de gebruiker. Het Anti-Shock Systeem™ scant de weerstand van het gezicht en past hierdoor de intensiteit van de microstromen aan.  Hierdoor worden de huidcellen op een veilige manier afgebroken en weer opgebouwd, waardoor er huidvernieuwing ontstaat. Net zoals bij een goede work-out van je lichaam in de sportschool!  

 

In combinatie met het gebruik van een huidserum, zoals bijvoorbeeld ‘SERUM SERUM SERUM’ van FOREO, worden de microstromen effectief en veilig naar de huid overgebracht en is de werking van de BEAR optimaal.

 

De BEAR wordt gesynchroniseerd met de FOREO For You App. Deze app begeleidt de gezichtsbehandeling. Er zijn verschillende soorten behandelingen die kunnen worden gekozen, afhankelijk van het gewenste resultaat:

 

  • The Total Facial Knock-out. Deze kan alleen gebruikt worden bij de BEAR en focust zich op het liften van de jukbeenderen, voorhoofd, nek en kaaklijn in slechts 4 minuten.

 

  • Contour Cardio routine. Deze kan alleen worden gebruikt bij de BEAR mini en focust zich op het liften van de contouren van de huid.

 

  • Vier handmatige routines. Hierbij kan er zelf worden bepaald op welk deel van het gezicht er wordt gefocust.

 

Kortom, met de  BEAR en de BEAR mini van FOREO haal je de ultieme spa-beleving in huis en houd je de huid fit, strak en jong!

 

Verkoopinformatie

BEAR is verkrijgbaar in de klassieke FOREO fuchsia kleur en wordt verkocht voor €299,-
BEAR mini is verkrijgbaar in parelroze en lavendel en wordt verkocht voor €199,-

De BEAR en de BEAR mini worden exclusief verkocht bij de Bijenkorf (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam Eindhoven), bij de Bijenkorf online en op FOREO.com

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com