Ken jij deze UFO 2 hacks al?Ken jij deze UFO 2 hacks al?
terug naar pressroom

Ken jij deze UFO 2 hacks al?

FOREO’s UFO 2 geeft een volledige maskerbehandeling in slechts 2 minuten, waarbij er voor ieder masker een speciale behandeling is inbegrepen. Maar er is naast de 'standaard' behandelingen nog veel meer mogelijk met de UFO 2. Lees hier meer over de UFO 2 hacks.

 

UFO 2 werking

FOREO’s geavanceerde UFO 2 apparaat beschikt over LED-lichttherapie, ieder met zijn eigen unieke werking. Zo laat paars licht de huid stralen. Blauw licht verwijdert juist weer onvolkomenheden. Terwijl geel licht huidontstekingen verzacht. Het apparaat combineert ook thermotherapie, cryotherapie en de beroemde T-Sonic pulsaties om in slechts twee minuten een maskerbehandeling op professioneel niveau te leveren.

 

FOREO biedt meer dan tien verschillende smart-maskers met actieve ingrediënten die met de UFO 2 gebruikt kunnen worden om de huid te hydrateren en te behandelen. Een maskerbehandeling met de UFO 2 verbetert het vochtgehalte van de huid met 126% na slechts 90 seconden en, aangezien er niets aan de oppervlakte wordt verspild, houdt het effect tot 6 uur aan. Het is klinisch bewezen dat de UFO 2 de zichtbaarheid van rimpels in slechts zeven dagen aanzienlijk vermindert.

 

Hack #1: Een alternatief voor oogmaskers

Als je de hele nacht op de dansvloer hebt doorgebracht en je na slechts een paar uur slaap al een belangrijke vergadering hebt, komt de UFO 2 je te hulp. Gebruik het apparaat in combinatie met je favoriete oogcrème of serum, of met het speciale Shimmer Freak masker. Cryotherapie en groen LED-licht zorgen voor een revitaliserend effect, alsof je een hele goede nachtrust hebt gehad. Je kunt de thermische en lichtmodi aanpassen in de FOREO For You-app.

 

Hack #2: Eerste hulp bij verbranding door de zon

Als je na een dag zonnen (ondanks dat je goed hebt gesmeerd met een hoge SPF factor) toch verbrand bent, is het belangrijk om de huid onmiddellijk te koelen, te herstellen en te kalmeren. Cryotherapiefunctie in combinatie met oranje LED-licht helpt melanine aan te maken. Dit resulteert in een mooie gebruinde tint.

 

Om het oranje licht te gebruiken stel je de modus handmatig in de app in of gebruik je het voedende Manuka Honing Masker programma. Een andere optie is om een vocht inbrengende crème of een verzachtend masker met Groene Thee aan te brengen en het product niet met je handen te verdelen, maar met de UFO 2 in de cryotherapie en groenlichtmodus. Je zult onmiddellijk de verlichting en ontspanning voelen van de 90-seconden durende behandeling. Dit zal helpen de pijn van de verbrande huid te verminderen en je te laten genieten van de zomer en vakantie.

 

Hack #3: Acnetherapie voor het lichaam

Dankzij het compacte formaat van de UFO 2 kan het op elk deel van het lichaam gebruikt worden. Zo kunnen kleine irritaties, ontstekingen of zelfs acne verholpen worden. Om het verschijnen van acne te verminderen, activeer je het blauwe LED-licht en richt je de UFO 2 op het problematische deel van het lichaam, bijvoorbeeld op de halslijn of schouders. Het blauwe spectrum heeft een antibacteriële werking, waardoor p.acnes bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen en uiteindelijk afsterven. Hierdoor zal je na de behandeling een uitdrogend effect merken, en in de toekomst een afname van de frequentie van ontstekingen.

 

Hack #4: Spa-behandeling voor je handen

Na de een UFO 2 maskerbehandeling hoeft je het UFO-geactiveerde masker niet direct weg te gooien - je kunt het hele proces herhalen door het resterende product in de verpakking op je handen te gebruiken. Om de huid te hydrateren, te voeden en te beschermen tegen beschadiging kun je ook je favoriete handcrème gebruiken in combinatie met het rode LED-licht en de thermotherapie van UFO 2. Je kunt de modus handmatig instellen in de instellingen van de FOREO For You-app of door een geschikt masker te activeren – bijvoorbeeld het Make My Day masker.

 

Hack #5: Extra verzorging voor hals en decolleté

De conditie van de huid in je hals en decolleté kan net als bij de handen je leeftijd verraden. De hals heeft minder talgklieren en een dunnere huid dan het gezicht, dus speciale verzorging en maximale voeding zijn vereist. Gebruik de UFO 2 alleen of samen met het Youth Junkie masker om de voedingsstoffen over het gezicht en daaronder te verdelen. Collageen verbetert de elasticiteit en strijkt fijne lijntjes glad, terwijl antioxidanten en vitamine E de huid beschermen tegen vrije radicalen die het verouderingsproces versnellen.

 

Hack #6: Geld besparen

Investeren in de FOREO UFO 2 is niet alleen een goed idee vanwege alle voordelen voor je huidconditie. Je bespaart op de lange termijn ook een hoop geld. Voor de UFO 2 betaal je éénmalig €279, waarna het apparaat minimaal 10 jaar mee zal gaan. Een gezichtsbehandeling kost al gauw minimaal €50 per keer. Als je maandelijks een gezichtsbehandeling doet, kost dit na 10 jaar toch al gauw zo’n €6.000… De kosten van de FOREO maskers meegerekend (6 voor €19,99), scheelt het minstens zo’n €5.000. Een flinke besparing op de lange termijn!

 

 

Verkoopinformatie & prijzen

De UFO 2 is geschikt voor alle huidtypen. Prijs €279.

 

Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of FOREO.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: FOREO_Netherlands.

 

Voor meer informatie, interview mogelijkheden, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com