Kalmeer huid en geest met het Cannabis Seed Oil masker van FOREOKalmeer huid en geest met het Cannabis Seed Oil masker van FOREO
terug naar pressroom

Kalmeer huid en geest met het Cannabis Seed Oil masker van FOREO

Het toonaangevende Zweede skintech bedrijf FOREO brengt het nieuwste Cannabis Seed Oil masker van de Farm To Face collectie uit. Met dit masker voegt FOREO het nieuwste, populaire ingrediënt in de beautyscene aan het portfolio maskers toe; namelijk cannabisolie (CBD). Dit masker zorgt voor hydratatie, kalmeert en revitaliseert de gestreste huid. Voor een gezond, stralend en jeugdig uiterlijk.

 

Wat is CBD? Een legaal en niet-psychoactief bestanddeel dat aanwezig is in deze olie: het zorgt voor hydratatie, biedt kalmerende eigenschappen en revitaliseert de gestreste en problematische huid, wat resulteert in een gezonder, stralend en jeugdig uiterlijk.

 

Kalmeer je huid en geest tegelijkertijd met deze ontspannende formule, doordrenkt met cannabis sativa zaadolie, kamille-extract, vitamine E en een stabiel vitamine C-derivaat. Combineer dit masker met de nieuwe UFO 2 voor een complete gezichtsbehandeling die de huid laat ontspannen.

 

De formule van het Cannabis Seed Oil masker bestaat uit:

·      Olie uit cannabis sativa zaadjes: Deze olie heeft een kalmerende werking op de huid. De olie bestaat uit CBD en meervoudig onverzadigde vetzuren, die de huid voeden. Het masker is rijk aan 'fytonutriënten' (gezondheid bevorderende voedingsstoffen van planten), dat geschikt is voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.

 

·      Kamille bloemenextract: Dit extract werkt verzachtend en staat bekend om zijn kalmerende en ontstekingsremmende werking. Het voorziet de huid van natuurlijk vocht en bevordert een egale teint.
 

·      Magnesium ascorbylosfosfaat: Dit stabiele en in vet oplosbare vitamine C-derivaat werkt als een krachtige antioxidant, geeft de huid glans en bevordert een zuivere huid door zijn depigmenterende werking.

 

Om optimaal gebruik te maken van de werkende stoffen in het Cannabis Seed Oil masker heeft FOREO een specifieke behandeling gecreëerd. Deze behandeling wordt begeleid in de FOREO For You App en zorgt met behulp van de UFO 2 daardoor in twee minuten voor een uitzonderlijk resultaat. De behandeling maakt gebruik van de volgende technologieën:

·      Cryotherapie: Cryotherapie koelt de huid onmiddellijk af tot 5ºC, waardoor de huid er steviger uitziet, gekalmeerd wordt en de poriën ogenschijnlijk minder zichtbaar zijn.

 

·      T-Sonic pulsaties: Door de 10.000 pulsaties per minuut wordt de opname van de actieve bestandsdelen makkelijker en worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar.
 

·      Breed-spectrum LED-licht: De UFO en de UFO 2 maken bij elke maskerbehandeling gebruik van het LED licht, om opname van het masker te bevorderen. Bij het Cannabis Seed Oil masker wordt er gebruik gemaakt van het groene licht tegen onzuiverheden en een doffe huid, het blauwe licht tegen acne en het cyaan licht voor een ontstekingsremmend effect en kalmering van de huid.

 

Heb je zin in een rustgevend begin van de dag of juist een ontspannen nachtrust? Probeer dan eens het Cannabis Seed Oil masker van FOREO in combinatie met de UFO of de UFO 2.
 

Productinformatie

Het Cannabis Seed Oil Calming mask wordt verkocht via FOREO.com, Douglas.com, Bol.com, Bijenkorf.nl en de Bijenkorf, voor €19,99 per 6 stuks.
 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers van SimplyPR | c.verviers@simplypr.nl |+31 (0)20 776 77 56

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.