Is jouw huid klaar voor de engste nacht van het jaar?Is jouw huid klaar voor de engste nacht van het jaar?Is jouw huid klaar voor de engste nacht van het jaar?
terug naar pressroom

Is jouw huid klaar voor de engste nacht van het jaar?

De engste nacht van het jaar nadert. Je griezelige outfit hangt klaar. Maak je kostuum compleet door een totale look voor te bereiden die zowel eng als spectaculair is. Met deze tips van FOREO is je huid helemaal klaar voor Halloween!

 

Steeds meer visagisten vertrouwen op het Zweedse skin-tech merk FOREO en integreren de apparaten in een dagelijkse skincare routine. Een goed gereinigde en verzorgde huid is immers het beste canvas voor een scary look. Dit zijn de beste voorbereidingen voor de huid, zowel voor als na het aanbrengen van make-up. 

 

Dieptereiniging
De FOREO LUNA 3 verwijdert 99,5% van de onzuiverheden van het gezicht waardoor het vetvrij blijft zonder de huid te beschadigen. Hierdoor zullen de ingrediënten van de vervolgstappen in een skincare routine beter doordringen in de huid. Dankzij de T-Sonic pulsaties activeert de LUNA 3  de microcirculatie in het bloed van de huid en stimuleert het natuurlijke collageen van het gezicht, waardoor de huid in slechts 1 minuut weer stralend en fris is.

 

Toner
Breng een favoriete toner aan om de pH-waarde van de huid te herstellen, door zachtjes te deppen tot het volledig geabsorbeerd is.

 

Hydratie
Help de huid diep te hydrateren door je favoriete serum aan te brengen. FOREO adviseert het SERUM SERUM SERUM en met behulp van de LUNA 3 absorbeert het nog soepeler. Met het gebruik van de UFO 2 kun je de huid een diepe hydratatie geven in slechts 2 minuten.

 

  • Ga je voor een subtiele make-up look, kies dan voor een UFO masker die een extra vleugje hydratie biedt, zoals de Glow Addict of Bulgarian Rose.
  • Ga je meer voor een all out make-up look? Kies dan voor de Manuka Honey of Cannabis Seed Oil, alle twee de maskers zullen zorgen voor de hydratatie die je gezicht nodig heeft voor deze soort make-up. Vergeet niet om je make-up goed af te werken met settingpoeders of -sprays zodat het de hele nacht intact blijft!
  • Als je dit jaar helemaal uit je dak wilt gaan met nep bloed, wonden en hechtingen, ga dan voor een masker met diepgaande hydratie die tegelijkertijd ook zuiverend werkt. De Green Tea en Matte Maniac maskers zijn hier perfect voor. 

 

Verwijder voorzichtig make-up van je gezicht
Vergeet niet aan het einde van de nacht je make-up te verwijderen. Het is belangrijk om de huid goed te reinigen na zware make-up dus doe het voorzichtig en zonder haast. Halloween make-up is meestal erg zwaar voor de huid, daarom heb je meer tijd nodig om het eraf te halen. Nadat je al de make-up verwijderd hebt, reinig je het gezicht opnieuw met de LUNA 3 en je kan nog extra genieten van een wellness moment met UFO 2 om je gezicht weer helemaal te verfrissen en te laten stralen!

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

SOCIAL MEDIA FOREO

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com