terug naar pressroom

Internationale vrouwendag: Vier vrouwen in tech met FOREO!

Sinds de Internationale Vrouwendag in 1975 is ingesteld, wordt deze elk jaar op 8 maart gevierd om men eraan te herinneren hoe ver we zijn gekomen op het gebied van vrouwenrechten, maar ook dat we nog zoveel te gaan hebben. Het thema van 2023 voor Internationale Vrouwendag is DigitALL: Innovatie en technologie voor gendergelijkheid. Dit thema past perfect bij FOREO, want FOREO zet zich al jaren in om voorop te lopen op het gebied van geavanceerde ontwikkelingen, en roept iedereen op om vrouwelijke expertise te omarmen.

 

Daarnaast richt FOREO zich dit jaar op vrouwen die werkzaam zijn in de sector technologie en innovaties; 71% van de werknemers bij het beauty-tech merk FOREO is namelijk vrouw. Zo zeggen ze dat ze de kernboodschap moeten communiceren via het werk van de vrouwen die de wereld vooruit hebben geholpen door hun ideeën in het algemeen, terwijl de nadruk wordt gelegd op vooruitgang in technologie en innovatie. Het betrekken van vrouwen en andere gemarginaliseerde groepen bij technologie leidt tot creatieve oplossingen en heeft een groter potentieel voor innovaties die voldoen aan de behoeften van vrouwen en gendergelijkheid bevorderen.

 

FOREO heeft daarnaast de perfecte gift guide om de speciale vrouwen in uw leven te verrassen en hun huid en lichaam te laten stralen. 

 

  • LUNA 4 body

 

Geniet van een dagelijkse zuiverende ervaring met deze bacterie bestendige lichaamsborstel, voorzien van T-Sonic pulsaties - om de huid te reinigen, verzachten en glad te maken. De fluweelzachte siliconen borstelkop is flexibel - zodat elke centimeter van het lichaam met gemak gescrubt kan worden. Bovendien helpt LUNA 4 Body de microcirculatie en lymfedrainage te stimuleren, ontspant het de spierspanning punten en verwijdert het dankzij de drainerende massage gifstoffen en vloeistoffen uit het lichaam. 

 

  • LUNA 4 plus

 

LUNA 4 plus is een 4-in-1 reinigingsapparaat dat beschikt over de bekende en meest geavanceerde technologieën van FOREO: micro-stroom, verwarming en de ontspannende T-Sonic pulsaties. Deze technologieën werken samen om niet alleen te reinigen, maar verstevigen de huid, stimuleren de lymfedrainage en geeft de huid een gezonde glow. Het apparaat beschikt ook over de gloednieuwe technologie in het FOREO assortiment; het Near-Infrared (NIR) LED-licht. NIR LED-licht verwarmt de huid zachtjes om de poriën tijdelijk te openen, waardoor de siliconen touchpoints van de LUNA 4 het vuil en de olie die diep in de huid zitten kunnen bereiken. Bovendien staan NIR- en rood LED-licht erom bekend de huid te revitaliseren, wat resulteert in een jeugdige glow

 

  • BEAR

 

FOREO BEAR maakt gebruik van geavanceerde microstroom & T-Sonic pulsaties om de 65+ spieren in het gezicht en de nek te trainen. Dit apparaat verstevigt de huid voor een jeugdige, strakke uitstraling. De microstromen versterken de huid, terwijl FOREO's kenmerkende T-sonic™-pulsaties de spanningspunten van de gezichtsspieren laten ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels verdwijnen.

 

 

Verkoopinformatie

Koop FOREO's LUNA 4 body, LUNA 4 plus en BEAR op Douglas.nl, inno.beFOREO.com.

 

 

Voor meer informatie over FOREO, 's werelds snelst groeiende beauty-tech merk, en om op de hoogte te blijven van toekomstige groei en innovatie bezoek www.foreo.com of volg @FOREO_OFFICIAL.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com