'Hi september, bye cellulitis' met FOREO's nieuwste BEAR™ 2 body lancering'Hi september, bye cellulitis' met FOREO's nieuwste BEAR™ 2 body lancering
terug naar pressroom

'Hi september, bye cellulitis' met FOREO's nieuwste BEAR™ 2 body lancering

FOREO, het Zweedse beauty-tech merk, heeft onlangs een geheel nieuwe collectie van BEAR™ 2 gelanceerd. Hier introduceert FOREO ook de nieuwste BEAR™ 2 body; het krachtigste huidverstevigingsapparaat voor het lichaam ter wereld. Dit is de perfecte personal trainer om cellulitis en een slappe huid te verminderen. Hoe werkt dit precies? 
 
Waarom zijn microstromen zo effectief tegen cellulitis en andere huidproblemen?
 
 • Nauwkeurige spierstimulatie: microstroom is een elektrische stroom van lage intensiteit die de natuurlijke signalen van het lichaam nabootst. Wanneer ze op de spieren worden toegepast, stimuleren ze precieze spiersamentrekkingen die de onderliggende weefsels versterken, waardoor cellulitis minder zichtbaar wordt. 
   
 • Verbeterde bloedsomloop: microstromen wakkeren de microcirculatie aan. Dit kan zorgen voor minimalisering van vochtretentie en het verminderen van zwelling en ontsteking, wat bijdraagt aan het verbeteren van het uiterlijk van de huid.
   
 • Stimulering van collageen en elastine: FOREO BEAR™ 2 body prikkelt de aanmaak van collageen en elastine van de huid. Dit helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te optimaliseren, gaat verslapping tegen en laat de huid er gezonder en stralender uitzien.
   
 • Zichtbare resultaten: gebruikers kunnen een toned huid ervaren en minder klachten van cellulitis. Met BEAR™ 2 zijn de resultaten al na 1 week zichtbaar. 

 

De BEAR 2 body- technologieën maken dit product uniek.
Het nieuwe FOREO apparaat beschikt over twee verschillende soorten microstromen: 
 
 • Advanced microcurrent™: een constante stroom geeft de spieren een boost om ze sterker te maken, tegelijkertijd wordt de huid op de buitenste laag strakker.
   
 • Sculpting Microcurrent™: brengt de microstromen dieper in de spieren, om de huid effectief te verstevigen. Het ultieme apparaat voor een sculpted look.
 
Deze microstromen worden daarnaast gecombineerd met 5 gepatenteerde T-Sonic massages, elk met een specifiek voordeel: 
 
 • Lymfedrainage massage: moedigt de circulatie van lichaamsvocht aan.
   
 • Deep Tissue Massage: gebruikt intense druk met langzame intervallen om de spanning in de spieren van het lichaam te verminderen.
   
 • Triggerpointmassage: gebruikt afwisselende niveaus van druk om de spanning in het spierweefsel te beperken.
   
 • Shiatsu massage: maakt gebruik van kloppende druk om emotionele en fysieke rust te stimuleren.
   
 • Reflexologie massage: gebruikt weinig tot veel druk, wat resulteert in ontspanning en het herstellen van het natuurlijke energieniveau.
 
BEAR™ 2 body is het perfecte apparaat voor thuis en moet worden gebruikt in combinatie met een geleidend serum. BEAR™ 2 body heeft een Anti-Shock System™, dit elimineert elke kans dat de microstroom de huid schokt, wat resulteert in maximale veiligheid en effectiviteit van de behandeling. Dit is een uniek geïntegreerd systeem dat ultra slimme sensoren gebruikt om de weerstand van de huid tegen elektriciteit te scannen en te meten met een snelheid van 100x per seconde. Op deze manier wordt de intensiteit van de microstroom automatisch aangepast in slechts 0,002 seconden zodat het perfect past bij de huid. 
 
Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_netherlands.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com