HANDS OFF: FOREO verbetert de gezichtsreiniging routine met beauty-tech
terug naar pressroom

HANDS OFF: FOREO verbetert de gezichtsreiniging routine met beauty-tech

Na de COVID-19 gezondheidscrisis blijft men nog altijd zelfbewust van het aanraken van het gezicht en het verspreiden van bacteriën. Het Zweedse skin-tech merk FOREO waarschuwt dat het wassen van het gezicht met de handen niet alleen zorgt voor blootstelling aan een hele reeks schadelijke bacteriën, maar dat het ook zeer inefficiënt is als het aankomt op reinigen. 

 

Aangezien de wereldwijde beauty-tech markt in 2018 op 39,1 miljard werd geschat en naar verwachting zal groeien tot 107,2 miljard in 2024, is het duidelijk dat consumenten zich massaal wenden tot beauty-tech in het nieuwe tijdperk van hygiëne. "FOREO's iconische originele LUNA-serie van gezichtsreinigingsborstels zit vol met de gepatenteerde T-sonic pulsaties die een diepe maar zachte reiniging geven die met de handen niet bereikt wordt,” legt Boris Trupcevic, CEO van FOREO, uit. Zie hieronder de voordelen van T-sonic pulsaties bij het reinigen van de huid:

 

Diepe reiniging en zachte peeling

De "T" in "T-Sonic" staat voor transdermaal omdat deze pulsaties door de lagen van de huid reizen, de doorbloeding stimuleren en zuurstof naar de oppervlakte brengen. Daarnaast verwijderd het onzuiverheden die in de poriën vastzitten.

 

Exfoliëren is cruciaal voor een goede huidverzorgingsroutine, maar als het gaat om de zachte, tere huid van het gezicht, kan dit soms te veel van het goede zijn. Daarom is de LUNA-serie van FOREO voorzien van ultra-hygiënische siliconen om ervoor te zorgen dat het gezicht een zachte reiniging krijgt die dieper gaat dan wat alleen de handen kunnen bereiken. Hierdoor blijft de huidbarrière intact en kan tot wel 99.5% van de opgehoopte gifstoffen (sporen van make-up, overtollig talg en dode cellen) worden verwijderd. 

 

Bloedsomloop stimuleren 

Van zachte T-Sonic massages is aangetoond dat het de doorbloeding tot 450% verbetert. Dit is gunstig omdat deze verhoogde microcirculatie zuurstof en voedingsstoffen naar het huidoppervlak brengt, wat resulteert in een gezonde huid en een stralende teint. 98% van de gebruikers meldt dat hun huid er helderder, stralender en gezonder uitziet.

 

Poriën verminderen 

Problemen met vergrote poriën kan bij iedereen voorkomen, maar bij correct gebruik kan technologie een haalbare oplossing zijn voor dit probleem en voor velen het zelfvertrouwen een boost geven. Van de LUNA-range van FOREO is bewezen dat het de zichtbaarheid van poriën vermindert door de productie van elastine en collageen te stimuleren. 98% van de gebruikers merkt dat hun huid gladder is en zachter aanvoelt - een beauty-tech extraatje dat de handen niet kunnen bieden.

 

Facelift effect 

FOREO's LUNA 4 is een 4-in-1 reinigingsapparaat dat beschikt over de bekende en meest geavanceerde technologieën van FOREO: micro-stroom, verwarming en de ontspannende T-Sonic pulsaties. De micro elektrische stromen zorgen ervoor dat  de spieren onder de huid gestimuleerd worden. Dit zorgt voor een direct en langdurig stevigere en strakkere huid met minder fijne lijntjes. Gebruik de achterkant van de LUNA 4 plus om thuis te genieten van een revitaliserende gezichtsbehandeling. De LUNA 4 plus massage combineert microcurrent met laagfrequente T-sonic pulsaties, die helpen om de spanningspunten in de gezichtsspieren te ontspannen en de natuurlijke processen van de huid (aanmaak van collageen en elastine) stimuleert.

 

Verhoogt het absorptievermogen van de huidverzorging 

Een hoogwaardige siliconen gezicht borstel werkt als een huidverzorgings booster. Het verwijdert dode huidcellen om een diepere absorptie van actieve huidverzorging ingrediënten te garanderen en zo de efficiëntie van het gekozen serum en de moisturizer te maximaliseren. Bovendien is het een perfect hulpmiddel om de huid voor te bereiden op het aanbrengen van make-up. 

 

 

Verkoopinformatie

Koop FOREO's apparaten op Douglas.nl, inno.beFOREO.com.

 

 

Voor meer informatie over FOREO, 's werelds snelst groeiende beauty-tech merk, en om op de hoogte te blijven van toekomstige groei en innovatie bezoek www.foreo.com of volg @FOREO_OFFICIAL.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com