Geef deze Vaderdag het ultieme statussymbool cadeauGeef deze Vaderdag het ultieme statussymbool cadeau
terug naar pressroom

Geef deze Vaderdag het ultieme statussymbool cadeau

Vaderdag staat voor de deur en het kan soms moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden om uit te drukken hoeveel je van je vader (of de vader van je kids) houdt. Maak je geen zorgen, het Zweedse skintech-merk FOREO heeft de oplossing: met zijn hoogste technische innovaties op het gebied van verzorging voor mannen.

Net zoals de maatpakken en designerhorloges, zijn deze ultieme statussymbolen van FOREO de perfecte keuze voor iedere goed verzorgde man - en ze werken allemaal met slechts één klik op de knop! Allemaal met een cool Zweeds ontwerp, zorgt elk van deze cadeau-opties voor het ultieme badkamerrekje dat bij alle andere luxe in zijn leven past.

LUNA 3 MEN
Gebruikt als onderdeel van uw dagelijkse reinigingsroutine, leidt de reinigingsmodus van LUNA 3 MEN T-Sonic™ pulsaties voor een veel diepere reiniging dan met de hand wassen, waarbij 99,5% van vuil, olie en dode huidcellen worden verwijderd om puistjes te verminderen en ingegroeide haartjes te verwijderen. Het helpt om scheerirritaties te voorkomen en zo gaan scheermesjes tot 2x langer mee.
LUNA 3 MEN is verkrijgbaar voor €199.

LUNA 3 mini MEN
LUNA 3 mini MEN is het perfecte sonische reinigingssysteem voor uw drukke levensstijl. Rennen tussen (Zoom)vergaderingen, werkreizen of gymsessies door! Het compacte formaat en de T-Sonic™-technologie maken een volledige huidverzorgingsroutine en scheervoorbereiding mogelijk, waar en wanneer je maar wilt.
De LUNA 3 mini is verkrijgbaar voor €159.

ISSA 2
Een strak, waterdicht ontwerp: de ISSA 2 heeft polymeerharen die minder bacteriën herbergen dan normale tandenborstels. De slimme tandenborstel gaat 365 dagen mee na één uur opladen. Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, het is de perfecte metgezel voor de man om overal mee naar toe te nemen.
De ISSA 2 is verkrijgbaar voor €169.

Verkoop- en productinformatie
Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of FOREO.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_Netherlands.

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.
 
Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com