terug naar pressroom

Geef de huid een boost voor de feestdagen met FOREO's giftsets

Laat de feestvreugde beginnen met FOREO! De decembermaand staat weer voor de deur en het Zweedse beauty-tech merk heeft verschillende bundels en Skins Supremes cadeausets die ideaal zijn om te geven tijdens de feestdagen. Begin het jaar met een stralende huid!

 

Skins Supremes – LUNA™ 3 & UFO™ 2 miniset

In deze cadeauset ligt de focus op reiniging en hydratatie. Het pakket bestaat uit 4 verschillende producten:

 

  • LUNA 3: geniet van een eenvoudige, maar effectieve huidverzorgingsroutine en pak tekenen van huidveroudering aan voor een zichtbaar heldere en schone huid. De T-Sonic massage gecombineerd met de ultra-hygiënische siliconen verwijderen onzuiverheden en reinigen de huid tot diep in de poriën. Een must-have apparaat voor professionele resultaten thuis!
  • UFO 2: de Hyper-Infusion technologie van UFO 2 zorgt voor een diepe, langdurige hydratatie - waardoor de actieve ingrediënten van de huidverzorging dieper in de huid worden opgenomen. 
  • UFO™ Geactiveerde Glow Addict maskers Glow Addict: dit masker met parelextract laat de huid gelijk stralen. Behaal het optimale resultaat door het masker te combineren met UFO™ 2. 
  • Micro-Foam cleanser: deze cleanser is de perfecte aanvulling om te gebruiken in combinatie met LUNA. Het helpt het gezicht en de hals grondig te reinigen. Ook verfrist het de huid en bereidt het voor op de dag en nacht.

Skin Supremes - BEAR™ mini & UFO™ 2 miniset

In deze set ligt de focus op een strakke, verstevigde huid. In de cadeauset zitten 4 verschillende producten:

 

  • BEAR mini: met microcurrent technologie worden de 69 spieren in het gezicht en de hals verstevigd. FOREO's bekende T-Sonic massage zorgt ervoor dat de gezichtsspieren zich ontspannen en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. BEAR mini is ideaal voor de oogcontour en wenkbrauwen en is perfect voor on the go dankzij het kleine formaat. 
  • Serum Serum Serum: met dit serum wordt het meeste uit BEAR gehaald, perfect voor de ultieme glow. 
  • UFO mini: UFO mini is het perfecte apparaat voor een gehydrateerde huid. Ook bevat UFO mini het volledige spectrum aan LED voor een jeugdige look. 
  • UFO™ Geactiveerde Glow Addict maskers Glow Addict: dit masker verheldert een doffe huid onmiddellijk voor een gezonde glow

BEAR™ SUPERCHARGED Facelift Routine

De BEAR routine bestaat uit BEAR 2 en het SUPERCHARGED Serum. BEAR 2 maakt gebruik van microcurrent en T-Sonic massage om meer dan 65 spieren in het gezicht in de hals te trainen. Dit apparaat verstevigt de huid voor een jeugdige en glowy huid en zorgt voor het verminderen van diepe rimpels en fijne lijntjes. Daarnaast stimuleert BEAR 2 de lymfedrainage, waardoor er minder vocht wordt vastgehouden. BEAR 2 bevordert de microcirculatie en maakt de huid voller door zuurstof en essentiële voedingsstoffen naar de huidcellen te brengen - om het huidvernieuwingsproces te versnellen. Zo kunnen pigmentvlekken worden vervaagd voor een stralende huid. Het FOREO SUPERCHARCHED Serum is perfect te gebruiken in combinatie met BEAR 2.  Van dit serum is klinisch bewezen dat het de collageenproductie type 1 aanzienlijk verhoogt, waardoor de huid steviger wordt en rimpels minder zichtbaar worden.

          

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_netherlands

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com