FOREO’S ultieme Valentijns cadeaugids voor hem en haarFOREO’S ultieme Valentijns cadeaugids voor hem en haar
terug naar pressroom

FOREO’S ultieme Valentijns cadeaugids voor hem en haar

Geef deze Valentijnsdag beautytech cadeau

Indruk maken op jouw geliefde deze Valentijn? Of juist een single vriendin in het zonnetje zetten? FOREO has got your back! De beautytech producten van FOREO hebben de wereld van skincare gerevolutioneerd, met innoverende apparaten die zorgen voor een echt spa gevoel in je eigen badkamer. Het vooruitstrevende beautymerk onthult de FOREO-producten die ideaal zijn om cadeau te geven.

 
FOREO LUNA mini 3 
€159 
Je zal de mist zeker niet ingaan met FOREO’s bestseller, de LUNA mini 3. Een echte klassieker dat jaar naar jaar het bestverkochte FOREO-product blijft. De LUNA mini 3 is een klein, krachtig gezichtsreinigingsapparaat dat zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. Het zorgt voor een stralende huid, net op tijd voor die romantische date. 
 
FOREO LUNA fofo
€89
Deze kleine gadget biedt een gepersonaliseerde spa-massage en reiniging in één compact apparaat. De geavanceerde sensoren maken verbinding met de FOREO-app en te meten hoe gezond en gehydrateerd de huid is. Met één druk op de knop worden de metingen gesynchroniseerd met de LUNA fofo, voor een massage en reinigingsprogramma met zachte T-Sonic™ pulsaties die zijn afgestemd op jouw huid. Je bae zal er dol op zijn! 
 
FOREO UFO 2 
€279
Single en niemand op de radar? Trakteer jezelf dan op deze beauty gadget die jouw huid er stralend uit laat zien. De UFO 2 is een revolutie op het gebied van gezichtsmaskers en geeft jou de mogelijkheid om thuis professionele gezichtsbehandelingen toe te passen. In slechts 90 seconden kun jij thuis zelf een volledige spa behandeling toepassen, inclusief LED-licht technologie, cryotherapie, thermotherapie en een zachte gezichtsmassage met FOREO´s karakteriserende T-Sonic™ pulsaties. Voel je fantastisch en geef jezelf een onweerstaanbare glow!
 
FOREO His & His 
€249
Voor het happy couple dat alles al heeft. De FOREO His & His Limited Edition gift set bestaat uit twee premium ISSA 2 elektrische tandenborstels. Je weet dat het goed zit wanneer jouw vriend in de slaapkamer het net zo lang uithoudt als de batterij van deze tandenborstels. De batterij van deze ISSA 2 gaat namelijk 365 dagen mee nadat hij is opgeladen! Bovendien zijn de siliconen borstelharen hygiënischer dan reguliere borstelharen. 
 
FOREO Play Date set 
€139
Deze set bevat de LUNA mini 2, de bestverkochte gezichtsreinigingsborstel ter wereld en de ISSA Play. De ultrazachte, sonische tandenborstel met siliconenharen. Ideaal om mee te nemen tijdens jullie romantische getaways.  
 
Picture Perfect set
€279
Voor een selfie-worthy huid. Maak je huid glowy met de LUNA mini 2 en UFO 2. Door eerst de LUNA mini 2 te gebruiken om je huid te reinigen, maak je je huid klaar voor de voedende maskerbehandeling van de UFO 2.  Wanneer de behandeling erop zit, is je huid picture perfect!
 
FOREO Clean Regime 
€139
Voor de echte clean freaks onder ons: de Clean Regime set. De zachte siliconen haren van de LUNA mini 2 reinigen je huid grondiger dan ooit tevoren. De set bevat ook de Micro-Foam gezichtsreiniger en de cleansing spray en zorgen ervoor dat zowel jouw gezicht als jouw LUNA perfect schoon worden gehouden. Voor een onweerstaanbare glow. 
 
Verkoop- en productinformatie
Ga naar www.foreo.com om jouw perfecte Valentijns cadeau te scoren.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.


In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.