FOREO’s tips voor een stralende zomerhuidFOREO’s tips voor een stralende zomerhuidFOREO’s tips voor een stralende zomerhuid
terug naar pressroom

FOREO’s tips voor een stralende zomerhuid

FOREO’s huidverzorgingstherapeut Abigail James deelt haar zomerse huidverzorgingsgeheimen voor het bereiken van een moeiteloze beachy glow zonder op vakantie te gaan.

 

Je droomt er misschien van dat je huid in de zomer bruin, glad en stralend is, maar de realiteit kan soms heel anders uitpakken. Abigail James, huidverzorgingstherapeut voor FOREO, zegt: “Er zijn zoveel verschillende elementen van de zomer die je huid kunnen aantasten - hitte, zon, zweet, meer buiten zijn en zelfs meer alcoholgebruik kan je huid in de loop van de tijd enigszins anders maken tijdens de warmere maanden. De luchtvochtigheid, het mengen van make-up met zweet en het dragen van extra SPF kunnen ook leiden tot meer puistjes.”

 

Abigail James beantwoordt enkele van de meest gestelde vragen over huidverzorging tijdens de zomer, voor het bereiken van een gezonde en gehydrateerde huid tijdens de warme maanden.

 

Hoe kan de zomer je huidverzorgingsroutine beïnvloeden?

We zijn meer bezweet, wat op zijn beurt meer puistjes kan veroorzaken. Het is belangrijk om onze huid in balans te brengen met reinigingsmiddelen en nabehandelingen. Zorg er dus voor dat je je huid goed reinigt op het einde van de dag, zodat restjes zweet en zonnebrand niet blijven ophopen. Maar zorg dat je het wel op een milde manier reinigt, want je huid kan wat gevoeliger zijn door de effecten van de zon. 

 

Met FOREO’s LUNA (mini) 3 geef je de huid in combinatie met je favoriete cleanser een zachte, maar diepe reiniging. De haartjes van de LUNA 3 zijn namelijk gemaakt van ultra-hygiënisch siliconen. Deze kleine, maar lange haartjes geven niet alleen een diepere, maar ook een meer hygiënische reiniging.  Siliconen zijn namelijk zachter voor je huid dan wanneer je deze reinigt met je handen of met een plastic gezichtsreinigingsborstel. Hierdoor zal er geen beschadiging van de huid en poriën ontstaan. 

 

Wat zijn enkele doe-het-zelftips om je huid er deze zomer gezond en gehydrateerd uit te laten zien?

·      Drink veel water.

·      Neem supplementen met hyaluronzuur om het vocht in uw huid vast te houden.

·      Kijk naar het introduceren van oliën in je dieet en op je huid - intern en extern is de winnende combinatie!

·      Creëer een barrière. Het eten van veel antioxidanten is ook een geweldige manier om uw huid te beschermen tegen de schadelijke schade door zonnestralen. Tomaten hebben een ingrediënt genaamd lycopeen dat van nature de zonweringsfunctie van onze huid ondersteunt.

·      Stel niet te veel bloot aan de zon, blijf beschermd en gebruik SPF.

 

Welke behandelingen en apparaten voor thuis raadt je aan om je huid gezond te houden?

Het is heel belangrijk om je huid deze zomer gehydrateerd te houden. Gebruik gezichtsmaskers voor een gerichte aanpak bij het aanpakken van individuele huidproblemen. FOREO’s UFO 2 is powermasker en lichttherapie-apparaat. De hyper-infusietechnologie van de UFO 2 is een geweldige manier om maskers in JE huidverzorgingsroutine op te nemen en de resultaten echt te maximaliseren. Het kan worden gecombineerd met een reeks maskers en drijft de maskeressentie dieper in je gezicht om voedingsstoffen maximaal door te laten dringen. Het heeft ook een T-Sonic ™ gezichtsmassage, verwarmings- en koelingsfuncties en geoptimaliseerde app-geleide behandelingen. De UFO 2 is als een multifunctionele pocket spa met deskundige resultaten.

 

Om je huid gehydrateerd te houden, kan de UFO 2 het beste worden gecombineerd met FOREO's Make My Day-masker. Make My Day doordrenkt de huid met vocht, waardoor deze de perfecte hoeveelheid hydratatie krijgt. Hyaluronzuur en extract van rode algen helpen de huid te beschermen tegen de effecten van schadelijke vrije radicalen en vervuiling. 

 

Verkoopinformatie

Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of Foreo.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van Foreo: Foreo_Netherlands.

 

LUNA 3 voor de normale, gevoelige of gecombineerde huid. Prijs €199

LUNA mini 3, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €159

UFO 2, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €279

Make My Day-masker. Prijs €9,99 (7 maskers)

 

Gift With Purchase

Tijdens de gehele maand augustus krijg je bij aankoop van een UFO2 op FOREO.com een LUNA play of ISSA play cadeau! Welke cadeau kies jij?

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com