FOREO's meest gewilde cadeausets voor de feestdagenFOREO's meest gewilde cadeausets voor de feestdagen
terug naar pressroom

FOREO's meest gewilde cadeausets voor de feestdagen

Het Zweedse beauty-tech merk FOREO heeft een cadeaugids samengesteld met de meest gewilde cadeausets voor deze kerst, die zorgen voor een stralende huid tijdens de feestdagen. De cadeausets van dit jaar bestaan uit verschillende populaire beauty tech apparaten van het merk, tegen gereduceerde prijzen. FOREO's ultieme lijst met kerst cadeau-ideeën zorgt voor heel veel inspiratie!

 

LUNA mini 3 + UFO mini 2 Set

Prijs: €249

 

Deze set bevat een selectie hoogwaardige FOREO huidverzorgingsproducten voor een reiniging in de poriën en een diepe infusie van voedende, actieve ingrediënten. De ultra-hygiënische siliconen, dubbelzijdige borstel van de LUNA mini 3 is geschikt voor alle huidtypes en het is klinisch bewezen dat hij 99.5% van de onzuiverheden verwijdert in slechts één minuut, met een optie voor een Glow Boost Mode van 30 seconden.

 

Van UFO mini 2 is klinisch bewezen dat het het vochtgehalte van de huid met 126% verhoogt in slechts 90 seconden. Daarnaast vermindert het rimpels aanzienlijk in slechts zeven dagen.

 

De set bevat ook de Micro-Foam Cleanser om onzuiverheden uit de poriën te verwijderen. Dit ultieme kerstcadeau set zal de doffe huid weer doen stralen.

BEAR mini + UFO mini 2 Set

Prijs: €299

 

FOREO's BEAR zorgt voor een mini facelift, doordat de spieren van het gezicht en de hals worden getraind. De BEAR is 's werelds eerste FDA-goedgekeurde medische microstroom apparaat met Anti-Shock System, waarvan klinisch is bewezen dat het diepe rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk verbetert. Daarnaast verbetert het de stevigheid en elasticiteit van de huid in slechts één week.

 

Het slimme maskerapparaat van FOREO, UFO mini 2, beschikt over technologieën die de activering van het Hyper-Infusion effect mogelijk maken. Hierdoor worden de actieve ingrediënten dieper in de huid geduwd voor de beste resultaten. In combinatie met een oplichtende Glow Addict UFO Activated Mask essence, zal de UFO mini 2 direct die gezonde natuurlijke glans en blijvende tijdloze uitstraling herstellen.

 

Nog op zoek naar ideeën of inspiratie voor de feestdagen? FOREO's LUNA 4 Go is hét ultieme cadeau.

 

LUNA 4 Go

FOREO’s LUNA 4 Go is het kleine zusje van de LUNA 4, die perfect is om overal mee naar toe te nemen voor een stralende en schone huid. Ideaal; want het is klinisch bewezen dat de LUNA 4 Go 99% van vuil, olie en make-up resten verwijdert tijdens een reinigingsroutine van slechts 1 minuut. Naast reinigen biedt dit kleine apparaatje ook een massage aan. Ook heeft de LUNA 4 Go maar 1,5 uur laad tijd nodig om vervolgens 300x gebruikt te worden.

 

Verkoopinformatie 

Koop FOREO's cadeausets of de LUNA 4 Go online op douglas.nl of INNO.be.

 

Voor meer informatie over FOREO, 's werelds snelst groeiende beauty-tech merk, en om op de hoogte te blijven van toekomstige groei en innovatie bezoek www.foreo.com of volg @FOREO_official.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
020-776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.comAWIN NL | AWIN BE | Bol.com