FOREO lanceert PEACH™ 2 collectie: de geavanceerde IPL ontharingsapparaten
terug naar pressroom

FOREO lanceert PEACH™ 2 collectie: de geavanceerde IPL ontharingsapparaten

Op zoek naar een zijdezachte haarvrije huid het hele jaar door? Dan heeft FOREO goed nieuws; op 8 mei introduceert het Zweedse skin-tech merk namelijk hun geavanceerde IPL ontharingsapparaten. Zeg maar gedag tegen ongewenst haar met deze nieuwste lancering.

 

Wat is IPL?

IPL (Intense Pulsed Light) is een behandeling waarbij sterke lichtpulsen worden gebruikt om langdurig en zichtbaar haar te verwijderen. De lichtpulsen dwingen de haarwortel om in een rustfase te gaan - wat betekent dat het haar in het behandelde gebied uitvalt. Na verloop van tijd groeit er geleidelijk minder haar op dat deel van het lichaam. Het pigment melanine absorbeert het licht en de opgebouwde energie wordt omgezet in de warmte die de schade toebrengt aan het haarzakje, waardoor de cellen die nieuwe haren produceren worden uitgeschakeld - wat resulteert in een gladde huid, zonder ongewenste haargroei. IPL kan dus het scheren, harsen of epileren vervangen.

 

De PEACH™ 2 collectie bestaat uit onderstaande producten:

 

PEACH™ 2: geavanceerd IPL ontharingsapparaat

Ontharen was nog nooit zo eenvoudig met de PEACH™ 2; dit apparaat heeft een groot behandel venster van 4.5cm², snelle lamp met tot 120 lichtflitsen per minuut, en daarnaast een flexibele kop die alle rondingen en hoeken van het lichaam gelijkmatig bedekt. Daarnaast zorgt ook hier de ingebouwde koeling voor een veilige en pijnloze behandelingen. De PEACH™ 2 heeft daarnaast vijf intensiteitsniveaus, customized behandelingen en in-app herinneringen. Ook heeft de PEACH™ 2 een innovatief siliconen schild om de ogen tegen intense lichtpulsen te beschermen.

 

PEACH™: verkoelende, voorbereidende gel

De lichtgewicht gel-naar-serum formule koelt en kalmeert de huid tijdens de behandeling, terwijl het PEACH™ apparaat moeiteloos over de huid glijdt. De gel is daarnaast Cruelty-free en Vegan. Met gebruik van de gel wordt de huid op de perfecte manier voorbereid op de meest comfortabele IPL ontharingsbehandelingen en is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de PEACH™ 2 apparaten van FOREO.

 

Belangrijkste kenmerken van de PEACH™ 2 collectie:

 

  • Krachtige resultaten

PEACH™ 2 bevat één krachtige IPL lamp die 7.3 J/cm² aan energie levert in een behandel venster van 4.5 cm² met een snelheid van 0.5 seconden.

 

  • Sneller en gemakkelijker

Dankzij het extra grote behandel venster nemen behandelingen veel minder tijd in beslag dan bij andere IPL-apparaten. Voltooi een volledige lichaamsbehandeling met PEACH™ 2 in slechts 5 minuten!

 

  • Veilig & pijnloos

Met een ingebouwd luchtkoelsysteem, UV-filtratiesysteem en beschermend siliconen schild is de PEACH™ 2 collectie erg veilig en pijnloos tijdens gebruik. Het 360 graden koelsysteem in de PEACH™ 2 apparaten omringt het behandel venster aan alle kanten. Dit betekent dat het niet alleen de behandelde huid snel koelt, maar dat het apparaat ook preventief de huid koelt voor toekomstige behandelingen, in welke richting het apparaat ook wordt bewogen.

 

  • Effectieve behandeling

De zeer efficiënte motor die elk FOREO-apparaat aandrijft, genereert T-Sonic™-pulsaties. Deze T-Sonic™-pulsaties masseren de huid zachtjes en verwijden tijdelijk de poriën zodat het licht efficiënter kan doordringen tot de wortel van elk haartje, wat betere resultaten oplevert. En 150 flitsen per minuut betekenen minder gemiste plekjes bij het behandelen van de huid.

 

  • Slim Zweeds ontwerp

Gemaakt van ultra-hygiënische, anti-slip siliconen. Daarnaast zorgt de zelfinstellende kop ervoor dat alle lichaamsrondingen en -plooien gelijkmatig worden behandeld. Ook zijn de PEACH™ 2 apparaten volledig aanpasbaar, en hebben 2 modi om grotere en preciezere gebieden aan te pakken.

 

Niet geschikt voor iedereen

De PEACH™ 2 is niet geschikt voor alle haarkleuren en huidtypes. Voor lichtblond, grijs en rood haar is de PEACH™ 2 collectie niet geschikt; deze haarkleuren bevatten niet genoeg melanine om de haarzakjes aan te pakken. Voor bepaalde donkere huidtypes is het gebruik van de PEACH™ 2 collectie daarnaast niet veilig, omdat deze huid rijk is aan melanine, kan deze meer dan de veilige hoeveelheid energie absorberen.

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com