FOREO lanceert LUNA Play Smart 2FOREO lanceert LUNA Play Smart 2FOREO lanceert LUNA Play Smart 2
terug naar pressroom

FOREO lanceert LUNA Play Smart 2

Op 13 september lanceert het Zweedse skintech merk FOREO de nieuwste aanwinst binnen de LUNA-range: de LUNA Play Smart 2.  Een innovatieve huidanalyse en effectieve gezichtsreiniging in één slim, handig apparaat.

 

"The more you know, the more you glow!", de theorie klinkt zo simpel. Hoe beter je je huidtype en de behoeften ervan kent, hoe makkelijker je je huid laat stralen. Helaas is dit vaak moeilijker dan je zou willen, want je huid praat helaas niet terug wanneer je naar haar behoefte vraagt. En het niet juist kunnen inschatten van je huidtype is een probleem waar veel mee mensen mee kampen, zelfs experts worstelen keer op keer met verrassende reacties van hun gezicht op zowel seizoensgebonden als hormonale factoren.

 

FOREO heeft ook voor dit probleem een oplossing - supersnel en effectief, zoals altijd! Dit is waar LUNA Play Smart 2 om de hoek komt kijken: de verbeterde kleine LUNA versie die de huidconditie in real time kan meten en een individuele en gepersonaliseerde reinigingsroutine creëert.

 

De 24k vergulde sensoren op de achterkant van de LUNA Play Smart 2 analyseren de huid met een snelheid van 1.000 eenheden per seconde. Hier wordt het vochtgehalte van de huid in de vier gezichtszones (wangen, voorhoofd, neus en kin) in real time gemeten. Op basis van de resultaten creëert de FOREO For You app automatisch een persoonlijke reinigingsroutine die de pulsatie-intensiteit en reinigingsduur individueel aanpast aan de betreffende gezichtszone, afhankelijk van de huidconditie.

 

Deze gepersonaliseerde routine wordt opgeslagen en gesynchroniseerd met de LUNA Play Smart 2. Dit betekent dat de reinigingsroutine op elk moment beschikbaar is en gemakkelijk geselecteerd kan worden via de universele knop op de achterkant van het apparaat. Tot de volgende meting, dan wordt de reiniging weer aangepast aan de nieuwe huidconditie.

 

Zo leer je met de LUNA Play Smart 2 niet alleen je huidconditie in het algemeen beter kennen, maar bekijk je ieder deel van het gezicht ook afzonderlijk. Zo kun je snel en individueel reageren op schommelingen in de huidbehoeften, bijvoorbeeld in de winter of de zomer.

 

Klein maar krachtig, mét de beproefde FOREO voordelen

  • Effectieve reiniging met tot 8.000 T-Sonic pulsaties per minuut
  • Bacteriebestendige silicone maakt de reiniging bijzonder zacht en hygiënisch
  • Tweezone-reinigingsoppervlak met grotere siliconenaanrakingspunten op de punt voor precisiereiniging
  • Klinisch getest om 99,5% vuil, olie en make-up resten te verwijderen
  • Slim Zweeds ontwerp en 100% waterdicht
  • Perfect reinigend duo in combinatie met FOREO Micro-Foam Cleanser

 

Verkoopinformatie & prijzen

De LUNA Play Smart 2 is vanaf 13 september verkrijgbaar voor €89,-.

De LUNA Play Smart 2 werkt op batterijen. Het apparaat gaat ongeveer 1.000 gebruiken mee met de batterij die in het apparaat zit bij aankoop.

Let op: vanaf 13 september ontvang je een gratis headband bij aankoop van de FOREO LUNA Play Smart 2 op Boozyshop.nl.

 

Koop de LUNA Play Smart 2 in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl, FOREO.com of Boozyshop.nl. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: FOREO_Netherlands.

 

Voor meer informatie, interview mogelijkheden, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com