FOREO lanceert het nieuwe merk FAQ™ Swiss: de holy grail tegen huidveroudering FOREO lanceert het nieuwe merk FAQ™ Swiss: de holy grail tegen huidveroudering
terug naar pressroom

FOREO lanceert het nieuwe merk FAQ™ Swiss: de holy grail tegen huidveroudering

De beauty-tech industrie kende een revolutie met de apparaten voor professionele gezichtsbehandelingen met het comfort van thuis. FOREO gaat in 2023 nog een stap verder met een volgende vernieuwende lancering. FOREO lanceert FAQ™, een nieuw merk onder de paraplu van het Zweedse beauty-tech bedrijf, volledig gericht op anti-aging behandelingen. FAQ™ gebruikt de krachtigste, hypermoderne, anti-aging technologie en ingrediënten om de huid thuis vanaf het eerste moment te verbeteren en verjongen.

 

FAQ™ introduceert een geheel nieuw type technologie op de markt en maakt daarmee aanspraak op 's werelds meest krachtige fusie van professionele behandelingen en thuisbehandelingen. Maak kennis met het nieuwe merk en de producten uit de FAQ™ 100 collectie. De apparaten uit de FAQ™-100 reeks bestaan uit een breed scala aan innovatieve gezichtsverjonging technologieën, zoals: 

 

  • EMS-Pro: vaak aangeduid als een "natuurlijke" facelift. De elektrische spierstimulatie (EMS) is een niet-invasieve manier om de huid te verstevigen en de contouren te definiëren. EMS is vergelijkbaar met microcurrent technologie, waar de spieren worden gestimuleert door middel van elektrische stromen. Maar EMS is een stuk sterker op het gebied van voltage waarmee het de huid stimuleert. Normaal gesproken is EMS alleen te vinden in professionele apparaten, maar FAQ™ heeft de technologie zo kunnen maken dat deze krachtige technologie thuis te gebruiken is op 5 niveaus.

 

  • Power-RF: radiofrequentie (RF) is een niet-invasieve technologie die lage energie golven gebruikt om de diepe laag van de huid te verwarmen. De warmte stimuleert de collageen- en elastine productie voor een nieuwe, glowy huid. De radiofrequentie gaat zo diep, dat het de fibroblast cellen van de diepste huidlagen kan verwarmen. Daardoor scheiden de cellen collageen en elastine af voor een directe versteviging van de huid, waardoor tekenen van veroudering direct minder zichtbaar worden. Radiofrequentie verwarmt ook het huidweefsel om vetweefsel op de huid te verminderen, waardoor fijne lijntjes meteen worden verminderd en de huid direct strakker wordt.

 

Zowel EMS als RF technologiën vereisen het gebruik van een geleidend serum en/of gel voor gebruik om de juiste cellen te kunnen bereiken.

 

  • LED-Pulse light: LED-lichttherapie heeft een breed scala aan effecten op de huid, zoals het behandelen van pigmentatie, fijne lijntjes, acne en rosacea. Het is bewezen dat LED-pulse ervoor kan zorgen dat de lichten op verschillende frequenties diepere lagen van de dermis kunnen doordringen, waardoor de werking van de LED-lichttherapie wordt versterkt.

 

  • T-Sonic™ pulsaties: T-sonic pulsaties masseren zachtjes de huid om de spanningspunten in de gezichtsspieren te ontspannen. Het vervaagt daarnaast fijne lijntjes en verbetert de doorbloeding. Ook vermindert het wallen en donkere kringen, om de huid te laten stralen.

 

  • Anti-Shock system™*: een aantal van de apparaten in de FAQ™-reeks maken gebruik van een Anti-Shock System: een slim geïntegreerd systeem dat EMS-Pro en Power-RF aanpast aan de huid, wat resulteert in schokvrije elektrische warmtebehandelingen.

 

*​FAQ™ 101 bevat geen EMS-Pro en Anti-Shock System™ en slechts drie kleuren LED-Pulse light. FAQ™ 102 en 103 bevatten alle technologieën.

 

Hoe gebruik je de FAQ-100?

 

  • ​STAP 1. Ontgrendel het apparaat

Begin met het ontgrendelen van het apparaat en het registreren van de garantie met de FAQ™ Swiss app (download de app hier).

 

  • STAP 2. Breng de primer aan

Voor de optimale werking van het apparaat heeft FAQ™ een specifieke primer gemaakt: FAQ™ P1, met manuka honing. Breng het aan op een schone, droge huid en de te behandelen gebieden van het gezicht en de hals.

 

  • STAP 3. Selecteer de voorkeuren

Druk op de universele knop om het apparaat in te schakelen. Pas de EMF- en RF-niveaus aan met de +/- knoppen en het LED licht met de daarvoor bestemde knop. Via de app zijn er meer bedieningselementen en behandelingsopties beschikbaar. 

 

  • STAP 4. Ga voor gezichtsverjonging

Druk het apparaat lichtjes op het gezicht, zodat alle vijf de gouden platen in contact zijn met de huid. Laat het apparaat langzaam over het gezicht glijden in strakke cirkelvormige bewegingen en/of rechte lijnen, zoals getoond in de “how to use” sectie in de app.

 

  • STAP 5: apparaat uitschakelen

 Houd de universele knop gedurende 3 seconden ingedrukt om het apparaat uit te schakelen. Masseer vervolgens voorzichtig de resterende primer in de huid of spoel het af.

 

Professionele kracht

Professionals moeten trainingen volgen voordat zij deze behandelingen uit kunnen voeren, dus hoe zit dat met de producten van FAQ™? Door de slimme FAQ™ app moet een training gevolgd worden voordat de technologieën gebruikt kunnen worden en pas als deze intensieve training in stappen is doorlopen, wordt de volledige kracht van de FAQ™ apparaten vrijgegeven. Dit garandeert niet alleen de maximale veiligheid, maar ook de meest effectieve resultaten. 

 

 

Verkoopinformatie

Koop de LED-apparaten van FAQ™ Swiss op inno.be of FOREO.com.

 

Voor meer informatie, productbeelden van FAQ™ Swiss, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com