FOREO lanceert de LUNA 4 Body: het high-tech lichaamsverzorging apparaat FOREO lanceert de LUNA 4 Body: het high-tech lichaamsverzorging apparaat
terug naar pressroom

FOREO lanceert de LUNA 4 Body: het high-tech lichaamsverzorging apparaat

Het toonaangevende beauty tech merk FOREO, presenteert zijn langverwachte en meest gewilde nieuwe product: FOREO LUNA 4 Body. Dit high-tech apparaat reinigt, scrubt en masseert de huid en tilt persoonlijke verzorging en ontspanning naar een hoger niveau. Dit 100% waterdichte apparaat zorgt voor een geëxfolieerde, gladde huid en een strakker, actiever lichaam.

 

FOREO LUNA 4 Body bevat de vele innovaties van de LUNA 4 lijn om dode huidcellen te scrubben en te verwijderen en ingegroeide haartjes te verminderen. Bovendien helpt LUNA 4 Body de microcirculatie en lymfedrainage te stimuleren, ontspant het de spierspanning punten en verwijdert het dankzij de drainerende massage gifstoffen en vloeistoffen uit het lichaam. Dit apparaat past zich perfect aan de vorm van het lichaam aan en buigt naar binnen om ellebogen, knieën en andere moeilijk bereikbare lichaamsdelen te bereiken. 

 

FOREO LUNA 4 Body is gemaakt en getest om jarenlang mee te gaan, en heeft geen vervangende onderdelen nodig: een langdurig en duurzaam product. Bovendien gaat de batterij extreem lang mee: tot 300 keer gebruik op één USB-lading - de ideale oplossing voor een drukke levensstijl.

 

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

 

  • Diepe reiniging die huidimperfecties op het lichaam vermindert. 

 

Gemaakt met FOREO's beste ultra hygiënische siliconen, die 35x schoner zijn dan nylon. Zo voorkomt het de verstopping van de poriën en het ontstaan van puistjes.

 

  • Verbetert het uiterlijk van cellulitis. 

 

LUNA 4 Body verbetert het uiterlijk van cellulitis omdat het kan helpen bij de afvoer van opgehoopt vocht als gevolg van verschillende factoren. Het stimuleert de microcirculatie dankzij T-Sonic Pulsations en bevordert een betere verdeling van lymfe en voedingsstoffen. En daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen. 

 

  • Voorkomt keratose en ingegroeide haren.

 

Ingegroeide haren en de daaruit voortvloeiende puistjes zijn grotendeels te wijten aan het feit dat de haar niet sterk genoeg is om door de laag dode huidcellen heen te breken. De LUNA 4 Body kan tot 99% van dit vuil verwijderen, waardoor het haar gemakkelijker naar buiten komt.

 

Bovendien kunnen de T-Sonic Pulsations de bloedsomloop tot 400% stimuleren, zodat lichaam cosmetica beter wordt opgenomen. Dat is pas effectief en efficiënt teamwork!     

 

Hoe werkt LUNA 4 Body?

 

  • Stap 1 

Breng een reiniger, douchegel of zeep aan op een vochtige huid.

 

  • Stap 2 

Maak de FOREO LUNA 4 Body nat en druk op de aan/uit-knop. Gebruik de toetsen + en - om de intensiteit van de T-Sonic slagen aan te passen. Reinig de huid zachtjes en masseer met ronddraaiende bewegingen. 

 

  • Stap 3 

Zodra de lichaamsbehandeling is voltooid, drukt u op dezelfde aan/uit-knop (of het apparaat schakelt automatisch uit na 3 minuten). Spoel de huid af met water, maak het apparaat schoon en laat het drogen.

 

Verkoopinformatie

De LUNA 4 Body is verkrijgbaar in 3 aantrekkelijke kleuren - Peach Perfect, Evergreen, Lavender - en voorzien van een koordje. Koop FOREO’s LUNA 4 Body vanaf 15 februari op Douglas.nl of inno.be. Het product is al beschikbaar op FOREO.com.

 

LUNA 4 Body. Prijs €159

 

Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_OFFICIAL.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com