FOREO lanceert de ISSA™ 3: de 4-in-1 mondzorg revolutieFOREO lanceert de ISSA™ 3: de 4-in-1 mondzorg revolutieFOREO lanceert de ISSA™ 3: de 4-in-1 mondzorg revolutie
terug naar pressroom

FOREO lanceert de ISSA™ 3: de 4-in-1 mondzorg revolutie

De ultra hygiënische siliconen sonische tandenborstel voor tanden, tandvlees, wangen en tong

FOREO lanceert de ISSA™ 3, ’s werelds eerste sonische siliconen tandenborstel die gebruikmaakt van de revolutionaire Sonic Pulse technologie. Deze borstel gaat een heel jaar mee op een enkele USB-lading. Maak hiermee een natuurlijk poetsgebaar terwijl je de resultaten van een elektrische borstel ervaart. De ISSA™ 3 beschadigt het tandvlees bovendien niet. De borstelkop combineert hygiënische, zachte siliconen borstelhaartjes van medische kwaliteit voor een milde massage van het tandvlees met stevige borstelharen van PBT polymeer om tandplak af te breken. Poetsen is nog nooit zo gemakkelijk en effectief geweest.

Smart Swedish Design
Dankzij de medische siliconen en PBT-borstelharen van de hybride opzetborstel, helpt de ISSA™ 3 tegen tandplak maar is deze tegelijkertijd zacht voor het tandvlees. Gevoelig tandvlees behoort hiermee tot het verleden. De achterzijde van de flexibele opzetborstel bevat ribbels waarmee de tong en wangen gereinigd kunnen worden. Hiermee wordt de algemene mondhygiëne met 140% verbeterd.*

Moeiteloos tandenpoetsen
FOREO ISSA™ 3 is voorzien van FOREO's revolutionaire gepatenteerde Sonic Pulse-technologie, die met de 11.000 zeer intensieve pulsaties per minuut de tanden, tandvlees, wangen en tong effectief reinigt. Er wordt 30% meer plak verwijderd dan met een manuele tandenborstel.*

Het is echter niet nodig, zoals bij sommige andere elektrische tandenborstels wel het geval is, om op een andere manier te poetsen dan gewoonlijk. De ISSA™ 3 is zo ontworpen dat deze effectief werkt wanneer deze zoals een reguliere tandenborstel wordt gebruikt. Het is dus niet nodig om een geheel nieuwe poetsbeweging aan te leren. Verwacht wel nieuwe poetsresultaten!

Volledig te personaliseren

ISSA™ 3 heeft 16 snelheden van sonische pulsen, waarmee deze een breder scala aan standen heeft dan welke andere tandenborstel op de markt dan ook. Stel de tandenborstel op de eigen voorkeuren en mondverzorgingswensen in.  

De ISSA™ 3 gaat tot 365 dagen mee na slechts één keer opladen, is oplaadbaar via USB en de opzetborstel gaat tot 6 maanden mee.

Hoe te gebruiken?


Stap 1: Breng tandpasta aan. Gebruik standaard tandpasta en zet de ISSA™ 3 aan.
Stap 2: Poets. Poets de tanden op dezelfde manier als met een manuele tandenborstel gedurende 2 minuten.
Stap 3: Spoel. Spoel de mond en ISSA™ 3 met water.
Stap 4: Tong- & wangreiniger. Gebruik de tong- en wangreiniger op de achterkant om de mondverzorgingsroutine af te maken.
 

  • Ultra hygiënische borstelkop
  • 100% waterproof
  • 16 snelheden van de Sonic Pulse technologie
  • Verwijdert tandplak maar is zacht voor het tandvlees
  • Gaat tot 365 dagen mee met één oplaadbeurt

 

*Gebaseerd op klinische testen.

Verkoopinformatie
Koop de FOREO ISSA™ 3 in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of FOREO.com. Voor extra tips op het gebied van mond- of gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_Netherlands.
FOREO ISSA™ 3 is verkrijgbaar in pink, fuchsia, mint of zwart. Prijs €169.

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Charlotte Verivers | c.verviers@simplypr.nl | (+31) 20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

website

SOCIAL MEDIA FOREO

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com