FOREO kiest voor SimplyPR
terug naar pressroom

FOREO kiest voor SimplyPR

A BEAUTIFUL MATCH: FOREO kiest voor SimplyPR

Na een pitch in het voorjaar heeft FOREO gekozen voor lifestyle PR bureau SimplyPR. Het bureau gaat FOREO ondersteunen bij het uitrollen van hun PR-activiteiten in Nederland.
 
FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

We kijken uit naar een inspirerende en succesvolle samenwerking!
 
DE LUNA™ SERIE
Eeuwenlang maakten wij onze gezichten op dezelfde manier schoon - nu is het tijd voor verandering! FOREO heeft de beauty wereld doen opschudden met de innovatieve LUNA™ serie voor gezichtsreiniging- en verzorging. Een hele nieuwe manier om jouw huid te verzorgen:  LUNA™ zorgt er, dankzij de gepatenteerde T-Sonic™ pulsaties, in slechts twee minuten per dag voor dat jouw huid diep (maar zacht) wordt gereinigd en straalt als nooit tevoren!

DE UFO™ SERIE
UFO™ is een revolutie op het gebied van gezichtsmaskers en geeft jou de mogelijkheid om thuis professionele gezichtsbehandelingen toe te passen. In slechts 90 seconden kun jij thuis zelf een volledige spa behandeling toepassen, inclusief LED-licht technologie, cryotherapie, thermotherapie en een zachte gezichtsmassage met FOREO´s karakteriserende  T-Sonic™ pulsaties. Voel je fantastisch en geef jezelf een onweerstaanbare glow!

DE ISSA™ SERIE
Met de introductie van een nieuwe manier om voor jouw glimlach te zorgen, is FOREO's serie van tandheelkundige apparaten hier om de tandheelkundige industrie te veranderen. De ISSA™ is niet te vergelijken met een andere tandenborstel, door het bieden van een slimmere, effectievere manier om witte tanden, een gezondere mond en een zelfverzekerde lach te krijgen.

DE IRIS™ SERIE
Zeg maar gedag tegen wallen, donkere cirkels en fijne lijntjes rondom je ogen! Met  IRIS™ masseer jij eenvoudig de gevoelige huid rondom de ogen om zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. De werking van IRIS™ is gebaseerd op de lymfatische oogmassages die in Azië worden beoefend en wordt gecombineerd met FOREO´s T-Sonic™ pulsatie technologie.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

website

SOCIAL MEDIA FOREO