FOREO geeft raad: welk apparaat is geschikt voor welk huidprobleem?FOREO geeft raad: welk apparaat is geschikt voor welk huidprobleem?FOREO geeft raad: welk apparaat is geschikt voor welk huidprobleem?
terug naar pressroom

FOREO geeft raad: welk apparaat is geschikt voor welk huidprobleem?

In samenwerking met Dr Arora

 

Het Zweedse skin-tech merk FOREO staat bekend om de high-tech devices die een salon-waardige behandeling geven. Maar wist je ook dat sommige van FOREO’s apparaten uitermate geschikt zijn voor het aanpakken van verschillende huidproblemen zoals eczeem, rosacea en acne?

 

Eczeem

De FOREO UFO 2 maakt gebruik van hyper-infusie technologie om de huid te verjongen. Bij eczeem kan de huid zeer droog zijn. Er is ook sprake van een disfunctie van de huidbarrière en ontstekingen. Het UFO 2 apparaat in combinatie met de hydraterende power-geactiveerde maskers kunnen helpen om de droge huid te kalmeren en te hydrateren. De rode LED lichttherapie functie kan helpen om ontstekingen en roodheid te verminderen. Als de huid droog of trekkerig aanvoelt - probeer dan het H2Overdose masker (met hyaluronzuur en Ceramide 3) dat de natuurlijke hydratatiebarrière van de huid helpt herstellen. Een perfecte "prep" stap voordat een moisturizer wordt aangebracht.

 

Rosacea

Rosacea kan roodheid, irritatie en puistjes veroorzaken. Het UFO 2 apparaat maakt gebruik van 'smart-technology' met full spectrum LED lichttherapie. Het rode licht kan irritatie en ontstekingen helpen kalmeren. Het groene licht kan helpen bij oneffenheden en het blauwe licht bij puistjes. Voor rosacea raadt Dr. Arora aan een kalmerend masker te gebruiken zoals het Groene Thee masker - vol met kalmerende ingrediënten en antioxidanten zoals groene thee uit Japan en Ulmus Davidiana Wortel Extract. Combineer het UFO-geactiveerde masker met de cryotherapiefunctie (koelen), volg de behandeling op met LED-lichttherapie. Dr. Arora verwacht dat dit onmiddellijk verlichting kan brengen voor mensen die lijden aan rosacea!

 

Acne

Acne is vaak het gevolg van een overmatige olieproductie en een teveel aan p.acnes bacteriën op de huid. Het LUNA 3 apparaat kan helpen overtollige oliën en vuil op een milde manier van het huidoppervlak te verwijderen. De siliconen borstelharen in combinatie met de T-Sonic™ pulsaties werken zachtjes om de huid schoon en fris aan te laten voelen, vrij van overtollige oliën! Volg op met het UFO 2 apparaat - het gebruik van een power-activated masker zoals Matte Maniac kan de huid vrij maken van "glans", een perfecte manier om je huid voor te bereiden op de dag! De blauwe LED lichttherapie kan helpen bij het doden van p.acnes (acne veroorzakende bacteriën). De groene LED-therapie kan helpen bij de behandeling van oneffenheden, een mooie kalmerende manier om eventuele acne hyperpigmentatie aan te pakken.

 

Veroudering

Minimaliseer tekenen van huidveroudering door specifieke apparaten in je huidverzorgingsroutine op te nemen. Het UFO 2 apparaat maakt gebruik van lichttherapie met verschillende golflengtes in combinatie met power-geactiveerde maskers om de huid een goede oppepper te geven. De rode LED-lichttherapie stimuleert de collageenproductie en zorgt er na verloop van tijd voor dat de huid er voller en volumineuzer uitziet. De IRIS, een uniek ontworpen en door oogartsen goedgekeurde oogmassager, is ideaal voor de dunne huid rond de ogen. Dit gebied ontwikkelt vaak als eerste rimpels en vertoont snel tekenen van veroudering. Het IRIS-apparaat maakt gebruik van T-Sonic™ pulsaties om de huid rond de ogen zachtjes te masseren. De lichte tikkende bewegingen rond het oog kunnen helpen om de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. Last van vermoeide en gezwollen ogen? Ook hier is de IRIS ideal voor, het helpt om de lymfatische massage te bevorderen (wat nooit alleen met vingertoppen te behalen valt) en om de oogcontour te verjongen.

 

Scheren voor mannen

FOREO's LUNA 3 MEN apparaat helpt om het gezicht te reinigen van overtollige olie en vuil voorafgaand aan het scheren. De dode huidcellen worden met dit apparaat zachtjes opgetild en gereinigd - waardoor de huid gladder wordt en klaar is voor een effectieve scheerbeurt. De huid zal ook na het scheren extra glad zijn - en de scheermesjes zullen niet verstopt raken. Gebruik vervolgens een hydraterend masker, zoals het nieuwe Cannabis Seed Oil masker met het UFO 2 apparaat. De huid zal glad en gehydrateerd zijn.

 

Hulp bij huidversteviging

De microstromen van de BEAR maken gebruik van laagspanningselektriciteit om spieren te stimuleren, celgroei en collageenontwikkeling in de dermis (diepste laag) van de huid aan te moedigen. Deze elektrische stromen met laag voltage zijn bijna identiek aan de eigen natuurlijke elektrische frequenties van het lichaam. Het idee is om weefsel en cellulair herstel te stimuleren. Als resultaat ziet de huid er voller uit en de onderliggende gespierde spieren geven het gezicht een strakke uitstraling - bijna als een mini facelift! Dit slimme stukje technologie kan helpen bij rimpels en fijne lijntjes. Het verstevigen van de huid binnen handbereik, in het comfort van je huis.

 

Verkoopinformatie & prijzen
Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of FOREO.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: FOREO_Netherlands.

·      LUNA 3, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €199
·      LUNA 3 MEN, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €199
·      UFO 2, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €279
·      BEAR, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €299,-

·      IRIS, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €139,-

·      H2Overdose masker, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €19,99 voor 6 maskers.

·      Groene Thee masker, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €19,99 voor 6 maskers.

·      Cannabis Seed Oil masker, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €19,99 voor 6 maskers.

·      Matte Maniac masker, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €19,99 voor 6 maskers.

 

Voor meer informatie, interview mogelijkheden, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com