FOREO geeft korting tijdens Amazon Prime Day 2021FOREO geeft korting tijdens Amazon Prime Day 2021
terug naar pressroom

FOREO geeft korting tijdens Amazon Prime Day 2021

Eén van de beste shopdagen van het jaar staat weer voor de deur: Amazon Prime Day op 21 en 22 juni. Het Zweedse skin-tech merk FOREO doet dit jaar ook weer mee en geeft tot wel 35% korting op o.a. de LUNA, UFO en maskers!

 

Belangrijk: de FOREO kortingen op Amazon.nl zijn alleen beschikbaar voor members van Amazon Prime. Tip: je kunt gratis 30 dagen lang Amazon Prime proberen en hiermee ook gebruik maken van de Prime Day kortingen op 21 en 22 juni. Klik op onderstaande link om de juiste korting te krijgen.

 

LUNA 3 - 25% korting

LUNA mini 2 - 35% korting

UFO 2 - 25% korting

UFO mini 2 - 25% korting

UFO - 30% korting

UFO mini - 30% korting

UFO masks  - 35% korting

(advanced)     

UFO masks  - 35% korting

(day & night)

 

Goed om te weten voor niet Prime members: dezelfde korting is ook te krijgen via de website van FOREO. Klik op onderstaande link om de juiste korting te krijgen:

 

LUNA 3 - 25% korting

LUNA mini 2 - 35% korting

UFO 2 - 25% korting

UFO mini 2 - 25% korting

UFO - 30% korting

UFO mini - 30% korting

UFO masks  - 35% korting

(advanced)     

UFO masks  - 35% korting

(day & night)

 

Staat de LUNA of UFO al een tijdje op je verlanglijstje? Dan is dit hét moment om dit revolutionaire beauty product aan te schaffen. Precies op tijd voor die glowing summer skin!

 

Voor meer informatie kijk op:

Amazon Prime info: https://www.amazon.nl/prime

Amazon Prime Day info: https://www.amazon.nl/primeday/

 

Voor meer informatie, interview mogelijkheden, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com | HasOffers