FOREO BEAR wint meest innovatieve beauty product van het jaar!FOREO BEAR wint meest innovatieve beauty product van het jaar!FOREO BEAR wint meest innovatieve beauty product van het jaar!
terug naar pressroom

FOREO BEAR wint meest innovatieve beauty product van het jaar!

FOREO’s BEAR is door de Dutch Beauty Awards uitgeroepen tot het meest innovatieve beauty product van het jaar en lanceert nieuwe mint editie.

 

FOREO BEAR heeft de Dutch Beauty Award in de categorie ‘innovatieve beauty product’ gewonnen. En niet voor niets: de BEAR geeft je gezicht een intensieve work-out door gebruik te maken van de microcurrent technologie. Hierdoor blijft je huid fit, strak en jong. Dit populaire apparaat is vanaf nu ook in het mint verkrijgbaar.

 

Wat doet de FOREO BEAR?

De FOREO BEAR zorgt ervoor dat de huid wordt verstevigd en gelift, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Dit doet BEAR door middel van het stimuleren van de spieren in het gezicht en hals met microstroom technologie. Daarnaast geeft het tegelijkertijd een heerlijke gezichtsmassage, door middel van de T-Sonic™ pulsaties waar het merk om bekend staat. Het is een echte work-out voor het gezicht, die je in slechts 1 - 3 minuten kunt uitvoeren.

 

Wat zijn microstromen?

Microstromen zijn een natuurlijk alternatief voor botox en fillers, voor een jongere en stevigere huid. De FOREO BEAR™ gebruikt elektrische stromen met een laag voltage die de stromen nabootsen die het lichaam van nature op cellulair niveau produceert. Deze elektrostimulatie maakt de productie van chemische middelen op cellulair niveau van de huid mogelijk, waardoor het weefsel herstelt en de spieren in het gezicht en hals sterker en strakker worden. Tegelijkertijd wordt de microcirculatie van het gezicht gestimuleerd door de T-Sonic™ pulsatie technologie, voor het bevorderen van de bloedcirculatie en het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.

 

Wat is het Anti-Shock Systeem™?

Door middel van het Anti-Shock Systeem™ wordt de intensiteit van de elektrische stromen afgestemd op de gebruiker. Het Anti-Shock Systeem™ scant de weerstand van het gezicht en past hierdoor de intensiteit van de microstromen aan.  Hierdoor worden de huidcellen op een veilige manier afgebroken en weer opgebouwd. Net zoals bij een goede work-out van je lichaam in de sportschool, maar dan zonder moeite te hoeven doen.

 

Hoe gebruik je de FOREO BEAR?

Zie in onderstaande video hoe je de FOREO BEAR gebruikt.

 

Verkoopinformatie:

BEAR Mint t.w.v. €299 is exclusief bij de Bijenkorf.

 

Voor meer informatie, interview mogelijkheden, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com