FAQ™ Swiss introduceert FAQ™ 200-range: een geheel nieuwe generatie LED maskers.
terug naar pressroom

FAQ™ Swiss introduceert FAQ™ 200-range: een geheel nieuwe generatie LED maskers.

LED-gezichtsmaskers worden tegenwoordig overal gespot; celebrities als Victoria Beckham, Julia Roberts en Kourtney Kardashian behandelen hun huid met deze LED stralen en zijn groot fan. FAQ™, het nieuwe bedrijf van de FOREO-groep dat zich richt op anti-aging behandelingen, blijft hierin niet achter. Het merk lanceert namelijk FAQ™ 200; een lijn van LED gezichtsmaskers die een revolutie in de huidverzorging teweeg zal brengen. Ze bieden professionele resultaten vanuit het comfort van thuis. Wat zijn LED-gezichtsmaskers en wat zijn de voordelen van deze ultieme at home gadgets? 

 

FAQ™ is helemaal gericht op anti-aging behandelingen. Het merk maakt gebruik van verschillende anti-aging technologieën, met apparaten die de nieuwste innovaties gebruiken om de huid te vernieuwen en te herstellen. Bij FAQ™ zijn onderzoek en technologie key om te reageren op specifieke huidproblemen en oplossingen te bieden met professionele resultaten, maar zonder de deur uit te hoeven of zelfs de dagelijkse activiteiten te hoeven onderbreken. 

 

Na het lanceren van de FAQ™-100 reeks; apparaten die bestaan uit een breed scala aan innovatieve gezichtsverjonging technologieën, lanceert FAQ™ een andere revolutionaire innovatie die het werk van de 100-lijn aanvult: de FAQ™ 200-reeks. Deze lijn bestaat uit twee apparaten: FAQ™ 201 en FAQ™ 202, een nieuwe generatie siliconen LED maskers. Deze maskers bieden professionele resultaten vanuit het comfort van thuis. 

 

Wat zijn LED-gezichtsmaskers?

 

LED technologie voor het aanpakken van huidproblemen werd ontdekt door NASA en is nu een populaire behandeling voor thuisgebruik. LED gezichtsmaskers zijn niet-invasieve behandelingen die kunnen helpen bij verschillende huidaandoeningen door gebruik te maken van LED-golflengten die gelijkmatig in de huid doordringen. Deze technologie heeft heel veel voordelen en iedere kleur/golflengte LED heeft zijn eigen werking voor de huid; waaronder het verminderen van zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, onzuiverheden, pigmentatie en roodheid door het effectief stimuleren van de cellen in verschillende huidlagen - het is dan ook geen wonder dat LED gezichtsmaskers tegenwoordig zó populair zijn.

 

Wat maakt FAQ™ Swiss LED gezichtsmaskers anders dan alle andere LED gezichtsmaskers op de markt?

 

Er zijn veel verschillende LED-gezichtsmaskers op de markt, maar deze werken zeker niet allemaal hetzelfde. Het nieuwste wonder van technologie, de FAQ™ 200-range, maakt een einde aan het compromis over dure maskers die geen effectieve dekking voor het gezicht bieden. In tegenstelling tot andere LED maskers die slechts op een paar specifieke punten van het gezicht licht uitstralen, verspreiden FAQ™ 200 LED maskers het licht gelijkmatig over de huid. Dit wordt gedaan via 600 geoptimaliseerde lichtpunten - zodat de LED-golflengten gelijkmatig in elke millimeter van de huid kunnen bereiken en kan doordringen. De FAQ™ 200-range is een geheel nieuwe generatie LED-maskers met een ultralicht en uiterst hygiënisch slim Zwitsers ontwerp.

 

Wat zijn de kenmerken van de FAQ™ 200-range?

 

  • Gelijkmatige licht dekking 

600 optimaal geplaatste lichtpunten die zowel verticaal als horizontaal licht uitstralen met tot 3000 lichtpulsen per minuut, zodat het LED licht gelijkmatig het hele gezicht kan bereiken en de huid gelijkmatig kan doordringen, in plaats van specifieke lichtpunten op enkele plaatsen van het gezicht.

 

  •  Flexi-fit siliconen

Het masker is gemaakt van ultra-hygiënische en niet-poreuze zachte siliconen. Hierdoor is het niet alleen heel eenvoudig schoon te maken en resistenter tegen microbiële besmetting, maar zorgt het er ook voor dat het masker zich comfortabel en effectief aan ieders gezicht kan vormen. Dit zorgt ervoor dat elk deel van je gezicht dezelfde concentratie LED-licht ontvangt.

 

  • Full-spectrum LED-lichttherapie, inclusief NIR

FAQ maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie met 8 verschillende golflengten, samengesteld uit NIR (Near Infrared) en 7 kleuren LED. De 7 verschillende golflengten zijn als verschillende kleuren zichtbaar, waarbij iedere kleur/golflengte een andere huidlaag stimuleert en andere voordelen heeft. NIR is onzichtbaar voor het blote oog en helpt tegen fijne lijntjes, rimpels, slappe huid en pigmentatie door de zon.

 

Van welke 7 kleuren LED maakt FAQ gebruik?

 

-Rood: vermindert de tekenen van veroudering voor een jonger uitziende huid. De gecombineerde werking van rode LED-lichttherapie en NIR-infrarood helpt cellen om energie op te laden en leidt tot een verhoogde productie van fibroblasten, die collageen produceren.

-Blauw: vermindert de zichtbaarheid van onzuiverheden en puistjes.

-Paars: vermindert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekjes.

-Cyaan: kalmeert de geïrriteerde huid.

-Geel: vermindert roodheid en kalmeert de huid.

-Oranje: revitaliseert en maakt de huid wakker voor een gezonde glow.

-Groen: verheldert een doffe teint en egaliseert de teint.

 

FAQ™ 202 bevat alle kleuren LED, FAQ™ 201 slechts 3 kleuren (RGB).

 

Bovendien richt de verwarmde diamant zich op het meer rimpel gevoelige voorhoofd, waardoor de verschijning van fronslijnen wordt vervaagd. Het masker verwarmt de huid ook zachtjes om de poriën tijdelijk te verwijden, zodat de led de huid efficiënter kan binnendringen.

 

  • Voorgeprogrammeerde behandelingen 

Welk huidprobleem je ook wilt aanpakken, er is een behandeling voor in de FAQ™ Swiss app, of gebruik het FAQ masker eenvoudig met één druk op de knop. (FAQ™ 201 heeft geen app verbonden, dus heeft deze voorgeprogrammeerde behandelingen niet).

 

  • Slim Zwitsers ontwerp

Ultralicht, uiterst hygiënisch en draadloos, met een open oogontwerp en een antislip hoofdband om het op zijn plaats te houden. Daarnaast bevat het een effectieve bescherming rondom de ogen, voor optimale veiligheid.

 

  • Snel en effectief

De FAQ 101 en 202 hoeft slechts 5 tot 15 minuten per dag, 3 - 5x per week gebruikt te worden voor optimale resultaten.

 

De FAQ™ 200 reeks bestaat uit twee verschillende maskers; de FAQ™ 201 en FAQ™ 202:

 

FAQ™ 201

Met rode, groene en blauwe LED helpt dit ultralichte en draadloze masker de teint te revitaliseren in enkele minuten. Gemaakt van flexi-fit siliconen, vormt het zich naar de gezichtscontouren om lichte dekking te verzekeren. Beweeg vrij rond en geniet van een LED gezichtsbehandeling - altijd en overal.

 

FAQ™ 202

Introductie van een geheel nieuwe generatie LED masker. Ultra-licht, draadloos, en gemaakt met flexi-fit siliconen om zich naar de gezichtscontouren te vormen voor een gelijkmatige licht dekking. FAQ™ 202 beschikt over 8 verschillende golflengtes, waaronder NIR, om tekenen van veroudering en andere huidproblemen aan te pakken. Beweeg vrij rond en geniet van spa-niveau LED gezichtsbehandelingen, met één druk op de knop

 

 

Verkoopinformatie

Koop de LED-gezichtsmaskers van FAQ™ Swiss op inno.be of FOREO.com.

 

Voor meer informatie, productbeelden van FAQ™ Swiss, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com