FAQ™ lanceert nieuwe range met Anti-Aging LED-maskers
terug naar pressroom

FAQ™ lanceert nieuwe range met Anti-Aging LED-maskers

-EMBARGO TOT 26 JUNI-

 

Naast het hebben van een goede skincare routine, is het belangrijk om de handen en hals goed te verzorgen. De huid van de handen en hals is erg dun en daarom gevoeliger voor tekenen van veroudering. FAQ, het merk onder de FOREO-groep, introduceert twee nieuwe siliconen LED-maskers. Ontdek FAQ™ 211 Anti-Aging LED Neck & Décolleté Mask en FAQ™ 221 Anti-Aging LED Hand Mask. Deze apparaten zijn de ultieme anti-aging oplossingen voor rimpels en fijne lijntjes op de handen en hals. 

 

FAQ™ 211 Anti-Aging LED Neck & Décolleté Mask

LED-maskers bieden niet-invasieve behandelingen die kunnen helpen bij verschillende huidaandoeningen door gebruik te maken van LED-golflengten die gelijkmatig in de huid doordringen. FAQ™ 211 maakt gebruik van Near-Infrared LED en 7 andere LED-golflengten om de aanmaak van collageen te stimuleren en huidveroudering tegen te gaan in de nek en decolleté. Daarnaast is het masker ultra-licht en draadloos en vormt het zich perfect naar het lichaam. Het is een dual-wear LED-masker, wat betekent dat het ook op de rug gedragen kan worden om rimpels en bacne op de achterkant aan te pakken.

 

FAQ™ 221 Anti-Aging LED Hand Mask

Naarmate men ouder wordt, neemt de collageenproductie af. De huid van de handen is erg dun en hier zijn dan ook vaak de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. 'Hands reveal the true age' wordt ook wel gezegd. FOREO heeft hier dé perfecte oplossing voor. Het FAQ™ 221 masker maakt gebruik van 623 geoptimaliseerde punten om Near-Infrared LED en 7 andere LED-golflengten in de huid te brengen. Daarmee stimuleert het de aanmaak van collageen en pakt het tekenen van huidveroudering aan. Het masker is ultra-hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en vormt zich perfect naar de hand. FAQ 221 is te gebruiken met een app, waarbij gekozen kan worden tussen verschillende voorgeprogrammeerde behandelingen. 

 

Van welke 7 kleuren LED maakt FAQ gebruik?

  • Rood: vermindert de tekenen van veroudering voor een jonger uitziende huid. De gecombineerde werking van rode LED-lichttherapie en NIR-infrarood helpt cellen om energie op te laden en leidt tot een verhoogde productie van fibroblasten, die collageen produceren.
  • Blauw: vermindert de zichtbaarheid van onzuiverheden en puistjes.
  • Paars: vermindert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekjes.
  • Cyaan: kalmeert de geïrriteerde huid.
  • Geel: vermindert roodheid en kalmeert de huid.
  • Oranje: revitaliseert en activeert de huid voor een gezonde glow.
  • Groen: verheldert een doffe huid en egaliseert de teint.

 

Het is klinisch bewezen dat de anti-aging behandelingen rimpels met 32% verminderen en de stevigheid en elasticiteit verbeteren.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_NETHERLANDS

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com