Een onweerstaanbare glow voor ieder budgetEen onweerstaanbare glow voor ieder budgetEen onweerstaanbare glow voor ieder budget
terug naar pressroom

Een onweerstaanbare glow voor ieder budget

Het Zweedse skintech merk FOREO is revolutionaire op het gebied van huidverzorging. De actieve beauty tools zorgen voor ongeëvenaarde resultaten. De naam FOREO staat voor ‘FOR EveryOne’, hun doel is dat iedereen de kans krijgt om een onweerstaanbare glow te krijgen, ongeacht het budget. De klassieke LUNA reinigingsborstel is daarom in veel verschillende varianten verkrijgbaar!

 

LUNA 3 - €199

De klassieke LUNA 3 beschikt over een reiniging- en massagemodus. Met de reinigingsmodus geef je de huid een zachte maar diepe reiniging. De haartjes van de LUNA 3 zijn namelijk gemaakt van ultra-hygiënisch siliconen. Deze kleine, maar lange haartjes geven niet alleen een diepere, maar ook een meer hygiënische reiniging.  Siliconen zijn namelijk zachter voor je huid dan wanneer je deze reinigt met je handen of met een plastic gezichtsreinigingsborstel. Hierdoor zal er geen beschadiging van de huid en poriën ontstaan. Daarbij zijn siliconenen makkelijk schoon te maken, waardoor de kwaliteit van de LUNA 3 optimaal blijft en je nooit meer een nieuwe hoeft te kopen. Ook is de lengte van de haartjes bij de LUNA 3 speciaal ontworpen voor een diepe, maar zachte reiniging van de huid, zodat je geen kracht hoeft te zetten bij het gebruik en huidbeschadiging voorkomt. Door de lengte van de haartjes in combinatie met de tot wel 8.000 pulserende bewegingen per minuut die de LUNA 3 maakt, ook wel T-sonic™ pulsaties genoemd, wordt de huid grondiger gereinigd dan ooit tevoren.

 

LUNA 3 Plus - €299

1 ultra-slim apparaat, oneindig veel mogelijkheden. Dit apparaat is de enige beauty-tech tool ter wereld die zowel thermo-reiniging als gerichte microstroom in één smart device biedt. De LUNA 3 plus is hét apparaat voor een fitte, jonger uitziende huid. Het nieuwe apparaat biedt met de achterkant ook een anti-age massage inclusief gerichte microstroombehandeling: de nieuwste technologie op anti-age gebied. De LUNA 3 plus stimuleert de huid zachtjes met elektrische energie op een laag niveau middels microstromen, om de huid te verstevigen en voller te maken voor een jeugdige gloed. De LUNA 3 plus heeft 8 thermische aanraakpunten die tot de perfecte reinigingstemperatuur verwarmen om onzuiverheden diep in de poriën weg te smelten, terwijl de natuurlijke vochtbalans van de huid wordt gerespecteerd. Het resultaat is een diepe maar uiterst zachte gezichtsreiniging die een frisse, stralende teint onthult.

 

LUNA mini 3 - €159

Ook de LUNA mini 3 geeft je huid een grondige reiniging. De LUNA mini 3 is klein van formaat en daarom makkelijk om mee te nemen. Zo gebruiken velen de LUNA mini 3 na een work-out in de sportschool. Na het sporten staan je poriën open, waardoor de kans groot is dat de huid bacteriën of zweet opneemt. Hierdoor kun je sneller onzuiverheden krijgen. Wanneer je gebruik maakt van de LUNA mini 3 na een work-out, voorkom je dit en loop je met een schone huid de sportschool uit. Door gebruik te maken van de speciaal voor de LUNA mini 3 ontworpen Glow Boost modus, reinig je in 30 seconden de huid met FOREO’s T-sonic™ pulsaties en creëer je een stralende glow.

 

LUNA Play Smart 2 - €89

De LUNA Play Smart 2 is een apparaat die de huidconditie in real time kan meten en een individuele en gepersonaliseerde reinigingsroutine creëert. De 24k vergulde sensoren op de achterkant van de LUNA Play Smart 2 analyseren de huid met een snelheid van 1.000 eenheden per seconde. Hier wordt het vochtgehalte van de huid in de vier gezichtszones (wangen, voorhoofd, neus en kin) in real time gemeten. Op basis van de resultaten creëert de FOREO For You app automatisch een persoonlijke reinigingsroutine die de pulsatie-intensiteit en reinigingsduur individueel aanpast aan de betreffende gezichtszone, afhankelijk van de huidconditie. De LUNA Play Smart 2 werkt op batterijen. Het apparaat gaat ongeveer 1.000 gebruiken mee met de batterij die in het apparaat zit bij aankoop.

 

LUNA Play Plus 2 - €59

Dit kleine maar krachtige product verzorgt de huid in slechts 1 minuut door gebruik te maken van T- Sonic™ pulsaties voor een intense doch snelle gezichtsbehandeling gecombineerd met een ontspannende gezichtsmassage. Het perfecte instapmodel om kennis te maken met de LUNA range! LUNA Play Plus 2™ kan maar liefst 600 keer worden gebruikt zonder op te laden met het gebruik van batterijen, en is niet USB oplaadbaar. De reinigingsborstel is net als alle andere LUNA productenwaterbestendig. Dankzij het kleine formaat is deze nieuwste reinigingstool gemakkelijk om mee te nemen en daardoor perfect voor vakanties!

 

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com