Een natural glow met de FOREO Farm To Face maskersEen natural glow met de FOREO Farm To Face maskers
terug naar pressroom

Een natural glow met de FOREO Farm To Face maskers

Het Zweedse skintech merk FOREO heeft met de Farm To Face collectie vijf nieuwe maskers voor de UFO en de UFO 2 op de markt gebracht. De Farm To Face maskers bevatten enkel plantaardige ingrediënten die het FOREO-Instituut persoonlijk uit alle hoeken van de wereld heeft gehaald, waardoor de maskerbehandeling met de UFO en de UFO 2 zorgt voor een onweerstaanbare, natuurlijke glow.

 

“Wat groene smoothies doen voor het lichaam, is wat de nieuwe Farm to Face maskers voor de huid zullen doen.” – Dalia Fernandez, Product Development Manager, FOREO.
 

Het zuiverende Groene Theemasker afkomstig van ingrediënten uit Japan, een voedend Kokosnootolie masker met ingrediënten afkomstig uit Indonesië, het Acai Berry masker,afkomstig uit de superfood rijke Braziliaanse regio, een revitaliserende Manuka Honey optie uit Nieuw-Zeeland en tot slot, het hydraterende Bulgarian Rose masker uit Bulgarije - allen zijn nu verkrijgbaar bij de Bijenkorf(.nl) en op Douglas.nl.
 

Alle maskers van de Farm To Face Collectie zijn geschikt voor alle huidtypen, dermatologisch getest en cruelty free. Verder zijn drie van de maskers veganistisch (met uitzondering van de Manuka Honey en Bulgaarse Roos).
 

Daarnaast zijn de maskers geformuleerd zonder Sulfaten, Sls, Sles, Parabenen, Formaldehyde, Formaldehyde-releasing Agents, Ftalaten, Minerale Olie, Retinyl Palmitaat, Oxybenzone, Koolteer, Hydrochinon, Triclosan en Triclocarban en bevatten ze minder dan 1% synthetische geuren.  
 

Welke maskers maken deel uit van de Farm To Face collectie?
 

Bulgarian Rose Hydrating Mask: Dit masker is doordrenkt met volledig natuurlijk rozenwater en helpt de doffe, droge huid binnen enkele minuten te transformeren. Het masker zorgt voor een gezonde en gehydrateerde huid.

 

Green Tea Purifying Mask: Kalmeert en verzorgt de geïrriteerde huid door de natuurlijke bron van antioxidanten. Een UFO(2) behandeling met dit masker verfrist, zuivert en beschermt de huid tegen stoffen van buitenaf. Hierdoor gaat de huid er gezond en stralend uit zien.

 

Makuna Honey Revitalizing Mask: Dit masker is speciaal gemaakt voor de droge huid. De uit Nieuw-Zeeland verkregen Makuna Honey verzacht de huid en verbetert de elasticiteit. Geef jezelf een revitaliserende maskerbehandeling die de huid soepel en jong maakt.

 

Coconut Oil Nourishing Mask: Met deze formule ervaart je huid een hydraterende oase, doordrenkt met natuurlijke kokosolie en kokoswater uit Indonesië. Vernieuw de doffe en vermoeide huid met een diep voedende maskerbehandeling.

 

Acaï Berry Smoothing Mask: Dit masker is rijk aan superfood en zit vol antioxidanten, voor een stralende en jonger ogende huid. Met de UFO (2) geeft dit masker je binnen 90 seconden een  behandeling die je huid sterker en gezonder maakt!
 

Kies een van de maskers uit de nieuw Farm To Face collectie en geef je huid de natuurlijke ingrediënten die het nodig heeft!

 

Productinformatie

De Farm To Face maskers worden verkocht via FOREO.com, Douglas.com, Bol.com, Bijenkorf.nl en de Bijenkorf.

·       Bulgarian Rose Hydrating Mask (6 stuks) €19.99

·       Green Tea Purifying Mask (6 stuks) €19.99

·       Manuka Honey Revitalizing Mask (6 stuks) €19.99

·       Coconut Oil Nourishing Mask (6 stuks) €19.99

·       Acai Berry Smoothing Mask (6 stuks) €19.99


Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers van SimplyPR | c.verviers@simplypr.nl |+31 (0)20 776 77 56

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com