De ultieme Valentijnscadeaus van FOREO voor hem en haarDe ultieme Valentijnscadeaus van FOREO voor hem en haarDe ultieme Valentijnscadeaus van FOREO voor hem en haar
terug naar pressroom

De ultieme Valentijnscadeaus van FOREO voor hem en haar

Indruk maken op jouw geliefde deze Valentijn? Of juist een single vriendin in het zonnetje zetten? FOREO has got your back! De beautytech producten van FOREO hebben de wereld van skincare gerevolutioneerd, met innoverende apparaten die zorgen voor een echt spa gevoel in je eigen badkamer. Het vooruitstrevende beautymerk onthult de FOREO-producten die ideaal zijn om cadeau te geven. 

 

LUNA 3 MEN

Geef jouw liefde deze Valentijnsdag beautytech cadeau. FOREO biedt de hoogste technische innovaties op het gebied van verzorging voor mannen. Wanneer de LUNA 3 als onderdeel van de dagelijkse reinigingsroutine gebruikt wordt, leidt de LUNA 3 MEN met T-Sonic™ pulsaties tot een veel diepere reinigin waarbij 99,5% van het vuil, olie en de dode huidcellen worden verwijderd. Dit vermindert puistjes en voorkomt ingegroeide haartjes. Het helpt om scheerirritaties te voorkomen en zo gaan scheermesjes tot 2x langer mee.
LUNA 3 MEN is verkrijgbaar voor €199.

LUNA mini 2 + UFO mini 2: UFO mini 2 + LUNA mini 2 + Microfoam cleanser + 1 Acai Berry masks

Totale waarde: 327,98 euro.

Als speciale feestdagen cadeauset voor: 199 euro

Te koop bij: De Bijenkorf.

 

Deze beauty favourites zijn de ideale combinatie voor iedere skincare lover! Met de LUNA mini 2 geef je de huid een zachte, maar diepe reiniging.  Dit reinigingsapparaatje maakt pulserende bewegingen waardoor vuil, vet en dode huidcellen vanuit diep uit de poriën worden gereinigd. Door de zachte siliconen haartjes zal de huid schoner en zachter aanvoelen, zonder huidirritaties.

 

De UFO mini 2 en het Acai Berry masker geeft je huid een boost binnen 90 seconden waardoor je huid sterker en gezonder wordt. Dit masker is rijk aan superfood en zit vol antioxidanten voor een stralende en jonger ogende huid.

 

Deze FOREO set is de perfect combinatie voor de ultieme spa ervaring en een onweerstaanbare glow!

 

 

BEAR set: BEAR fuchsia + SERUM SERUM SERUM

Totale waarde: 358 euro.

Als speciale feestdagen cadeauset voor: 299 euro.

Te koop bij: De Bijenkorf.

 

De FOREO BEAR™ traint 65+ spieren in het gezicht en nek. De stimulerende microstromen verstrakken de huid, terwijl FOREO’s bekende T-sonic™ pulsaties ervoor zorgen dat de gezichtsspieren zich ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Met aanpasbare microstroom-gezichtstrainingen en FOREO’s gepatenteerde Anti-Shock System™ is BEAR het meest effectieve EN veiligste microstroomapparaat ter wereld. Een face-lift zonder een face-lift!

 

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com