Bijenkorf introduceert FOREO in het assortiment
terug naar pressroom

Bijenkorf introduceert FOREO in het assortiment

Amsterdam, 7 september 2020

 

Het Zweedse beautymerk FOREO is vanaf maandag 7 september verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De technologische beauty producten hebben de wereld van skincare gerevolutioneerd, met innoverende apparaten die zorgen voor een echt spa gevoel in je eigen badkamer. De producten zullen zowel in de webshop als in de fysieke winkels in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven worden verkocht.

 

Al 150 jaar is de Bijenkorf dé plek voor alle luxe merken op het gebied van mode, lifestyle en beauty. FOREO is er dan ook trots op om deel uit te maken van de exclusieve selectie beautymerken die hier verkrijgbaar zijn. Vanaf vandaag zal een grote selectie FOREO producten hier te vinden zijn. Apparaten zoals de LUNA 3, LUNA mini 3 en LUNA 3 for MEN, deze huidverzorging apparaten zorgen voor een dagelijkse ultieme reiniging van het gezicht. Maar ook de UFO 2 en UFO mini 2, waarbij je in slechts 90 seconde een spa waardige gezichtsbehandeling ervaart. En natuurlijk de IRIS en ISSA 1, het unieke oogmassage apparaat en de meest hygiënische tandenborstel ooit ontwikkeld.

 

Naast de apparatuur, zal de Bijenkorf ook FOREO beauty producten aanbieden. Deze zijn perfect samen met de apparaten te gebruiken. Denk hierbij aan de FOREO micro-foam cleanser, FOREO Serum Serum Serum en de FOREO silicone cleansing spray. Ook kun je er vanaf nu terecht voor verschillende maskers die geschikt zijn voor de FOREO UFO 2 zoals Make My Day, Call It A Night, H2 Overdose, Youth Addict, Glow Junkie, Matte Maniac, Shimmer Freak en het nieuwste Caviar Mask. Op een later moment zullen er ook clean beauty maskers aan de selectie bij Bijenkorf toegevoegd worden.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.


In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.