B2B FAQ™ Swiss introduceert FAQ™ 200-range: een geheel nieuwe generatie LED maskers.B2B FAQ™ Swiss introduceert FAQ™ 200-range: een geheel nieuwe generatie LED maskers.
terug naar pressroom

B2B FAQ™ Swiss introduceert FAQ™ 200-range: een geheel nieuwe generatie LED maskers.

FAQ™, het nieuwe bedrijf van de FOREO-groep, lanceert FAQ™ 200; een lijn van LED gezichtsmaskers die een revolutie in de huidverzorging teweeg zal brengen en professionele resultaten biedt vanuit het comfort van thuis.

 

FAQ™ Swiss is helemaal gericht op anti-aging behandelingen. Het merk maakt gebruik van verschillende anti-aging technologieën, met apparaten die de nieuwste innovaties gebruiken om het uiterlijk van de huid te vernieuwen en te herstellen. Bij FAQ™ zijn onderzoek en technologie key om te reageren op specifieke huidproblemen en oplossingen te bieden met professionele resultaten, maar zonder de deur uit te hoeven of zelfs dagelijkse activiteiten te hoeven onderbreken.

 

Na het lanceren van de FAQ™-100 reeks; revolutionaire apparaten met innovatieve gezichtsverjonging technologieën, lanceert FAQ™ een andere revolutionaire innovatie: de FAQ™ 200-reeks. Deze lijn bestaat uit twee apparaten; FAQ™ 201 en FAQ™ 202. Deze apparaten zijn een nieuwe generatie LED maskers:

 

FAQ™ 201

Met rode, groene en blauwe LED lichten helpt dit ultralichte en draadloze masker de teint in enkele minuten te revitaliseren. Gemaakt van flexi-fit siliconen, vormt het zich naar de gezichtscontouren om gelijkmatige lichtdekking te verzekeren. Beweeg vrij rond en geniet van een LED gezichtsbehandeling - altijd en overal.

 

FAQ™ 202

Introductie van een geheel nieuwe generatie LED maskers. Ultra-licht, draadloos, en gemaakt met flexi-fit siliconen om zich naar de gezichtscontouren te vormen voor een gelijkmatige licht dekking. FAQ™ 202 beschikt over 8 verschillende golflengtes, waaronder NIR, om tekenen van veroudering en andere huidproblemen aan te pakken. Beweeg vrij rond, en geniet van spa-niveau LED gezichtsbehandelingen, met één druk op de knop.

 

Wat zijn de kenmerken van de FAQ™ 200-reeks?

 

  • Gelijkmatige licht dekking 

600 lampen geplaatst op optimale locaties op het masker zorgen ervoor dat de LED-golflengtes gelijkmatig in de huid doordringen. Het masker verwarmt ook zachtjes de huid om poriën tijdelijk te verwijden, zodat de LED efficiënter de huid kan binnendringen.

 

  • Flexi-fit siliconen

Ultra-hygiënisch en gemakkelijk te reinigen; vormt zich naar het gezicht als een transparante tweede huid.

 

  • Anti-aging technologie 

8 verschillende LED-golflengtes pakken de verschijning van rimpels, vlekken en dofheid aan. (FAQ™ 201 heeft slechts 3 verschillende golflengten).

 

  • Voorgeprogrammeerde behandelingen 

Wat het huidprobleem van de dag ook is, FAQ™ heeft er een behandeling voor op de FAQ™ Swiss app. (FAQ™ 201 heeft geen app, dus heeft deze behandeling niet).

 

  • Slim Zwitsers ontwerp

Ultralicht, uiterst hygiënisch en draadloos, met een open oogontwerp en een antislip hoofdband om het masker op zijn plaats te houden. 

 

 

Verkoopinformatie

Koop de LED-gezichtsmaskers van FAQ™ Swiss op inno.be of FOREO.com.

 

Voor meer informatie, productbeelden van FAQ™ Swiss, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

 

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com