AFTER-SUMMER: Tips van FOREO voor een gelukkige en gezonde huid
terug naar pressroom

AFTER-SUMMER: Tips van FOREO voor een gelukkige en gezonde huid

Geef je huid na de zomer de speciale aandacht die het verdient

Tijdens deze after-summer periode van het jaar gaat iedereen weer terug naar de vaste werk- en school routines. Na een zomer vol excessen heeft onze huid wat extra aandacht nodig en dat is tijdens deze pandemie niet anders. De FOREO LUNA 3 kan helpen met het herstel en welzijn van de huid.  

Er zijn verschillende factoren die tot een ophoping van dode huidcellen leiden. Dit probleem komt in de zomer vaker voor doordat we dan meer worden blootgesteld aan externe factoren zoals zout en chloor, zonnebrandcrème en zweet. Dit blokkeert de poriën.

Wanneer je jouw sunkissed-skin langer wil behouden, is het ook belangrijk om goed voor de huid te zorgen. Door de dode huidcellen te verwijderen kun je de huid hierna beter verzorgen.

Met de FOREO LUNA 3 los je beide problemen in één keer op. Je reinigt alle gebieden van het gezicht gedurende 60 seconden grondig en effectief. Dit maakt de poriën minder zichtbaar en hiermee verwijder je de laag dode cellen die zich tijdens de zomer hebben opgehoopt. Of probeer de massagefunctie van de LUNA 3 voor een snellere en diepere opname van verzorgingsproducten, waardoor de werking hiervan nog effectiever is. Regelmatig gebruik van de LUNA 3 zorgt er namelijk ook voor dat andere verzorgingsproducten, zoals crèmes en serums, beter worden opgenomen door de huid en daardoor een betere werking hebben. De massage verstevigt bovendien je gezicht waardoor je huid zal stralen als nooit tevoren.

 

Verkoop- en productinformatie

Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of Foreo.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van Foreo: Foreo_Netherlands.

 

DE LUNA™ SERIE
Eeuwenlang maakten wij onze gezichten op dezelfde manier schoon - nu is het tijd voor verandering! FOREO heeft de beauty wereld doen opschudden met de innovatieve LUNA™ serie voor gezichtsreiniging- en verzorging. Een hele nieuwe manier om jouw huid te verzorgen:  LUNA™ zorgt er, dankzij de gepatenteerde T-Sonic™ pulsaties, in slechts twee minuten per dag voor dat jouw huid diep (maar zacht) wordt gereinigd en straalt als nooit tevoren!

 

LUNA 3 voor de Normale, Gevoelige of Gecombineerde huid. Prijs €199

LUNA 3 mini, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €159

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Foreo website

SOCIAL MEDIA FOREO

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.


In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.