5 tips voor een perfecte scheerbeurt en een jaloersmakende baard
terug naar pressroom

5 tips voor een perfecte scheerbeurt en een jaloersmakende baard

In het kader van de lancering van FOREO's LUNA 3 FOR MEN en Movember, heeft FOREO met de hulp van verschillende internationale experts een aantal tips op een rijtje gezet voor een verzorgde, gezonde en mooie baard.

 

FOREO ontwikkelt verschillende innovatieve high tech huidverzorgingsproducten omdat iedere huid weer andere behoeftes heeft. Onderzoek wijst uit dat er veel verschillen bestaan tussen de huid van mannen en vrouwen: zo zorgt testosteron er bijvoorbeeld voor dat de huid van de man tot 25% dikker is dan die van de vrouw, met een ruwere structuur en meer olieproductie waardoor de huid over het algemeen een stuk vetter is. Hoe de gezichtsbeharing ook wordt gedragen (een volle baard, stoppeltjes, een snor of geheel geschoren): de groei van een baard kan zorgen voor extra irritatie en ingegroeide haren op het gezicht.

 

LUNA 3 for MEN is speciaal ontworpen om de huid van de man te reinigen en tot 99,5% van het vuil en olie van de huid te verwijderen. Daarnaast wordt de huid op een zachtere scheerbeurt zonder irritaties voorbereid doordat het risico van ingegroeide haren wordt verminderd en obstructies van de poriën worden voorkomen. Regelmatig gebruik van LUNA 3 for MEN zorgt er daarnaast ook voor dat andere verzorgingsproducten, zoals crèmes en serums, beter worden opgenomen door de huid en daardoor een betere werking hebben.

Volgens verschillende experts zijn dit de vijf top tips voor een verzorging van de baard:

  1. Schone poriën: Een goede reiniging voor en na het scheren is noodzakelijk om de poriën vrij te maken van vuil, giftige stoffen of sporen van crèmes of serums. Reiniging met een facewash (geen shampoo or handzeep), warm water en LUNA 3 for MEN zorgt, door middel van de T-Sonic Pulsaties, voor een zachte en diepe reiniging van de huid en bevordert een baardgroei zonder irritaties.
  2. Natuurlijke producten: De door FOREO geraadpleegde experts verklaarden dat natuurlijke producten vrijwel altijd een goede invloed hebben op de baard. Vooral oliën en facewash die rozemarijn bevatten, worden aanbevolen door de experts.
  3. Hydratatie: Een belangrijkste stap tijdens het verzorgen van de baard is de hydratatie van de huid. Hiervoor wordt het gebruik van een goede baardolie aanbevolen. Breng de olie aan in de palm van je hand en masseer deze in de huid totdat het volledig is opgenomen. Hierna kun je een baardkam gebruiken.
  4. Hoe langer, hoe meer fixatie: Als je een lange baard hebt (of wil hebben), is het belangrijk om gebruik te maken van een product dat de haren versteviging en fixatie geeft. Hiervoor kun je een baardolie gebruiken die ook versteviging biedt, maar een speciale wax is hier ook voor geschikt.
  5. Houd rekening met je voeding: Het is geen geheim dat je voeding een grote invloed heeft op je huid en hetzelfde geldt voor je baard. Natuurlijke eiwitten en vetten uit de vitamines B5, B3 en B9 die in vlees, noten, melk en groenten voorkomen zijn erg belangrijk.

 

Verkoop- en productinformatie

Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of Foreo.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van Foreo: Foreo_Netherlands.

 

Productomschrijving: LUNA 3 for MEN, prijs €199

 

  • Twee-in-een apparaat voor het reinigen van de huid en het tegengaan van veroudering door het             stimuleren van de bloedsomloop en de aanmaak van collageen.
  • 12 verschillende intensiteiten in te stellen op persoonlijke voorkeur via de FOREO app, oplaadbaar          via een USB-kabel.
  • 100% waterdicht, niet-poreuze en ultra-hygiënische siliconen.
  • Een laadbeurt gaat tot 400 gebruiken mee.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

www.foreo.com

SOCIAL MEDIA FOREO

over foreo

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.


In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.