5 anti-stress tips voor een mooie huid van FOREO’s skincare experts5 anti-stress tips voor een mooie huid van FOREO’s skincare experts
terug naar pressroom

5 anti-stress tips voor een mooie huid van FOREO’s skincare experts

Stress is voor niet goed voor je gezondheid, maar wist je dat het ook de huidconditie enorm beïnvloedt? Het is daarom uiterst belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Het Zweedse skintech merk FOREO biedt producten aan voor korte spa treatments at-home, zodat je altijd en overal een moment ‘me-time’ kunt nemen. Hieronder geven de skincare experts van FOREO tips hoe je stress gerelateerde huidproblemen kunt vervangen voor een levendige glow!

Tip 1. Neem een pauze van je werk
Stap weg van je bureau en neem even pauze! Als je even niet hoeft te racen van vergadering naar vergadering, geniet dan van een frisse wandeling in de buitenlucht. En bedenk, zodra de klok 6 uur slaat, ben je klaar! Je kunt gemakkelijk de fout maken om werktijd te laten overgaan in je vrije tijd. Het is volkomen begrijpelijk, maar onthoud, als je klaar bent met werken, stap dan weg van die laptop.

 

Tip 2. Geef jezelf een at-home spa treatment
Als je huid schilfert door stress, is er niets beter dan een kalmerende gezichtsbehandeling. FOREO’s UFO 2 biedt de perfecte oplossing. Dit slimme apparaat maakt gebruik van Koreaanse masker formules voor een professionele gezichtsbehandeling in slechts 90 seconden. Er zijn veel maskers om uit te kiezen, ieder met een eigen op maat gemaakte routine. De cryo- en thermotherapie in combinatie met de T-Sonic pulsaties zorgen ervoor dat je het meeste uit iedere masker behandeling haalt. En dit alles vanuit het comfort van je eigen badkamer.

Tip 3. Vermijd junkfood
Het is niet altijd makkelijk om eten dat niet goed voor ons is te vermijden. Helaas is junkfood nooit goed voor ons lichaam, dus ook niet voor onze huid. Blijf weg van gefrituurd en bewerkt voedsel, evenals teveel suiker. Als je huid plotseling meer last heeft van puistjes, kan het tijd zijn om naar je dieet te kijken. Vergeet daarnaast niet om veel water te drinken om gehydrateerd te blijven.

 

Tip 4. Kalmeer de gezichtsspieren
Normale dagelijkse stress kan permanente zorgrimpels achterlaten op het gezicht. Probeer je gezichtsspieren zo vaak mogelijk te ontspannen. FOREO's LUNA 3 biedt de perfecte verstevigende massage met 4 verschillende voorgeprogrammeerde massage routines ingebouwd in de FOREO app. Een ander FOREO apparaat is hier ook ideaal voor: de BEAR dringt zelfs tot een diepere huidlaag door en traint de spieren middels microstromen, wat naast ontspanning ook voor een strakker gezicht zorgt. Een laatste tip hiervoor is: zet een spiegel naast je laptop, iedere keer als je jezelf betrapt op fronsen zie je dit gelijk en kun je ermee stoppen.


Tip 5. Zorg voor voldoende slaap
Slaapgebrek zorgt niet alleen voor donkere kringen rond je ogen, het kan ook leiden tot vroegtijdige veroudering, wallen, dofheid en ontstekingen. De huid gebruikt slaap om vocht te herstellen en dode huidcellen af te voeren. Te weinig slaap kan betekenen dat je huid haar natuurlijke 'glans' verliest en kan bestaande huidaandoeningen verergeren.
 

Wat als al deze tips alsnog de stress in het moment niet wegnemen? Schreeuw je emoties uit. Dit kan enorm opluchten en is soms het enige wat helpt!

Verkoopinformatie
Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of FOREO.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_Netherlands.

  • LUNA 3 voor de normale, gevoelige of gecombineerd huid. Prijs €219
  • BEAR, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €329
  • UFO 2, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €299
  • UFO 2 Farm To Face maskers. Prijs €21,99 (per 6 stuks)
  • UFO 2 Call It A Night masker. Prijs €10,99 (per 7 stuks)


Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com