Ontmoet Flamingo: the products you want, for the hair you don’t
terug naar pressroom

Ontmoet Flamingo: the products you want, for the hair you don’t

Flamingo, het baanbrekende-ontharingsmerk voor vrouwen uit de VS, wordt op 22 februari in Nederland gelanceerd. Flamingo biedt premium en bekroonde producten voor het verwijderen van lichaamshaar voor dagelijkse routines en selfcare-rituelen. Hoe deze er ook uitzien.

 

Flamingo is een ontharingsmerk voor vrouwen dat een reeks hoogwaardige, redelijk geprijsde producten biedt die de verschillende manieren waarop vrouwen ervoor kiezen om voor hun lichaam te zorgen ondersteunen. Daarnaast willen ze een ruimte te creëren waar vrouwen zich op hun gemak voelen bij het bespreken en verkennen van de mogelijkheden. 

 

Het merk is twee jaar geleden opgericht in de Verenigde Staten en heeft in die korte tijd meer dan 4 miljoen scheermesjes verkocht. Flamingo biedt ontharingsproducten voor elke routine en helpt een diepere, positievere relatie met ons lichaam en persoonlijke routines te bevorderen.

 

De frustraties die veel Nederlandse vrouwen kunnen ervaren bij het scheren - zoals uitslag, sneetjes en snijwonden is een van de issues die Flamingo aan wilt pakken. Daarnaast zijn veel vrouwen niet tevreden over de gladheid na een scheerbeurt en is er een gebrek aan duurzaamheid - meeste messen blijven niet lang genoeg scherp. Flamingo streeft ernaar om van scheren weer een positieve ervaring te maken: een me-time moment om goed voor jezelf te zorgen.

 

Flamingo’s missie is diepgeworteld in keuzes; dit betekent dat ze vrouwen niet vertellen wat ze met hun lichaam of routines moeten doen – het merk is hier om geweldige producten te maken voor welke keuzes ze ook maken. Flamingo bestaat omdat er een geweldige kans is om een fris, ontwrichtend merk voor lichaamsverzorging op te bouwen. Te beginnen met ontharen. Het merk is opgericht door vrouwen, voor vrouwen.

 

Productinformatie & prijzen

 

Flamingo heeft haar eigen scheermesfabriek in Duitsland en de scheermessen zijn speciaal ontworpen voor de rondingen van vrouwen. Het handvat is ergonomisch ontworpen voor een vrouwenhand met de ideale vorm, grip, gewicht en balans. 

 

Flamingo gelooft in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit aan hun klanten tegen de eerlijkste prijs:

  • Pomelo Razor * - 6,99 euro
  • Taro Razor * - 6,99 euro
  • Navulling voor scheermesjes - 4 stuks - 13 euro
  • Navulling voor scheermesjes - 8 stuks - 25 euro

 

* De winkelverpakking bevat 1x scheermesje. 1x mesje met 5 blades. 1x douchehouder.

De producten van Flamingo zijn exclusief te koop bij 413 Etos winkels en via etos.nl.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Flamingo producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Alles voor een zachte, gladde huid op shopflamingo.nl
Wat je nog niet wist over Flamingo
Flamingo deelt 4 tips voor meer zelfverzekerdheid
Flamingo deelt de top 5 schaamhaartrends

LINKS

Website Flamingo

SOCIAL MEDIA Flamingo

Over Flamingo

Flamingo is een baanbrekend-ontharingsmerk voor vrouwen dat in 2018 is opgericht in de VS en sinds 22 februari 2021 ook in Nederland (bij Etos) verkrijgbaar is. Flamingo biedt premium en bekroonde producten voor het verwijderen van lichaamshaar voor dagelijkse routines en selfcare-rituelen. Hoe deze er ook uitzien. Flamingo biedt ontharingsproducten voor elke routine en helpt een diepere, positievere relatie met ons lichaam en persoonlijke routines te bevorderen. Het merk heeft in korte tijd meer dan 4 miljoen scheermesjes verkocht. Flamingo heeft 5 belangrijke schoonheidsprijzen gewonnen in de VS; waaronder Allure's Best in Beauty, Cosmopolitan's Holy-Grail Beauty Award, Essence's Best in Black Beauty, Glamour's Reader's Choice Award en Self's Healthy Beauty Award.