Alles voor een zachte, gladde huid op shopflamingo.nlAlles voor een zachte, gladde huid op shopflamingo.nlAlles voor een zachte, gladde huid op shopflamingo.nl
terug naar pressroom

Alles voor een zachte, gladde huid op shopflamingo.nl

Op 9 augustus lanceert het baanbrekende ontharingsmerk Flamingo hun nieuwe website voor Nederland: shopflamingo.nl. Via de webshop zijn niet alleen de scheermesjes te verkrijgen, maar ook allerlei nieuwe producten zoals de face en body waxstrips en de shaving foam.

Abonnementservice
Met de lancering van de nieuwe webshop, lanceert Flamingo ook een betaalbare scheer- en waxabonnementenservice. Deze service bezorgt nieuwe mesjes en nieuwe waxstrips thuis, om je huid glad te houden wanneer jij dat wilt.


Door een abonnement af te sluiten kunnen vrouwen besparen op al hun scheerproducten zonder in te leveren op kwaliteit. De abonnementskosten variëren afhankelijk van je individuele ontharingsbehoefte. De service wordt aangeboden van mesjes tot waxstrips.

Voor nieuwe klanten begint de aanbieding voor een abonnement met een trialkit van €5,-, die alles bevat voor een gladde scheerbeurt: 1 Flamingo handvat, 1 douchehaak, 1 kleine scheergel.

Liever geen abonnement? Dan biedt Flamingo de mogelijkheid om producten rechtstreeks op de webshop te bestellen. Dit is een voorkeursoptie voor iedereen die zich niet willen binden aan een abonnement, volledige controle willen over hun bestellingen en de producten op hun eigen gemak willen aanvullen.

Elke routine is anders en Flamingo wil iedereen de optie bieden die het beste bij hen past!

Wax
Flamingo maak het thuis waxen is nu nog makkelijker. De zachte gel-waxstrips zijn klaar voor gebruik; je hoeft ze dus niet op te warmen of in te smeren met een houten staafje. Deze formule verwijdert zelfs de fijnste haartjes zonder geurstoffen of kunstmatige kleuren. Flamingo heeft ook een aangepaste golvende rand aan de strip toegevoegd voor een gemakkelijke grip.

Scheren
Flamingo legt de lat voor scheren heel hoog. Met vijf deskundig ontworpen scheermesjes en een verzwaarde ergonomische handgreep, speciaal ontworpen voor de rondingen van een vrouw. Er is een reden waarom Flamingo’s scheermesjes zoveel prijzen winnen. Het verzwaarde handvat en de rubberen grip zorgen voor een goede grip op moeilijk bereikbare plaatsen, het flexibele scharnier dat over de rondingen glijdt en de hydraterende strip die ervoor zorgt dat de mesjes hun werk kunnen doen. Wat die mesjes betreft: deze worden gemaakt in Flamingo’s Duitse fabriek die al 100 jaar haar vakmanschap aanscherpt.

Assortimentslijst & prijzen
Of je nu scheert, waxt, beiden, of geen van beiden. Flamingo biedt premium en bekroonde ontharingsproducten voor dagelijkse routines en selfcare-rituelen. Hoe ze er ook uitzien. Het assortiment bestaat uit een holistische reeks van hoogwaardige, effectieve producten, te beginnen met ontharen - omdat alle vrouwen (echt, wij allemaal) een relatie hebben met lichaamshaar.

Enkel via abonnementservice
·      Trial Set – Taro (1 scheermes, 1 douchehouder, 1 kleine shave gel) – €5 (t.w.v. €10)
·      Trial Set – Pomelo (1 scheermes, 1 douchehouder, 1 kleine shave gel) – €5 (t.w.v. €10)
·      Trial Set – Mint (1 scheermes, 1 douchehouder, 1 kleine shave gel) – €5 (t.w.v. €10)
·      Navulling voor scheermesjes – 8 stuks – €24,-
·      Navulling voor scheermesjes 8 stuks + gel – €29,50
·      Foaming Shave Gel – 6.7oz – €6,50
·      Face Wax Kit – €10,-
·      Face Wax Kit 2-pack – (bundle) – €20,-
·      Body Wax Kit – €10,-

​·      Body Wax Kit 2-pack – (bundle) – €20,-


Enkel via losse verkoop
·      Taro scheermes* - €7,-
·      Pomelo scheermes* - €7,-
·      Mint scheermes * - €7,-
·      Navulling voor scheermesjes – 4 stuks €13,- / 8 stuks €25,- / 16 stuks €49,-
·      Foaming Shave Gel – 6.7oz – €6,50
·      Starter Set – Taro (1 scheermes, 1 douchehouder, 1 grote shave gel, 4x navulmesjes) – €24,-
·      Starter Set – Pomelo (1 scheermes, 1 douchehouder, 1 grote shave gel, 4x navulmesjes) – €24,-
·      Starter Set – Mint (1 scheermes, 1 douchehouder, 1 grote shave gel, 4x navulmesjes) – €24,-
·      Face Wax Kit – €11,-
·      Body Wax Kit – €11,-
·      Head to Toe Wax Bundle – Body Wax + Face Wax – €21,-

*De verpakking bevat 1x scheermesje. 1x mesje met 5 blades. 1x douchehouder.

Voor meer informatie, interview mogelijkheden, productbeeld en het testen van Flamingo producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
pers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Wat je nog niet wist over Flamingo
Flamingo deelt 4 tips voor meer zelfverzekerdheid
Flamingo deelt de top 5 schaamhaartrends
Ontmoet Flamingo: the products you want, for the hair you don’t

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Flamingo

Over Flamingo

Flamingo is een baanbrekend-ontharingsmerk voor vrouwen dat in 2018 is opgericht in de VS en sinds 22 februari 2021 ook in Nederland (bij Etos) verkrijgbaar is. Flamingo biedt premium en bekroonde producten voor het verwijderen van lichaamshaar voor dagelijkse routines en selfcare-rituelen. Hoe deze er ook uitzien. Flamingo biedt ontharingsproducten voor elke routine en helpt een diepere, positievere relatie met ons lichaam en persoonlijke routines te bevorderen. Het merk heeft in korte tijd meer dan 4 miljoen scheermesjes verkocht. Flamingo heeft 5 belangrijke schoonheidsprijzen gewonnen in de VS; waaronder Allure's Best in Beauty, Cosmopolitan's Holy-Grail Beauty Award, Essence's Best in Black Beauty, Glamour's Reader's Choice Award en Self's Healthy Beauty Award.