Geef deze Moederdag duurzame beauty cadeau met EthiqueGeef deze Moederdag duurzame beauty cadeau met Ethique
terug naar pressroom

Geef deze Moederdag duurzame beauty cadeau met Ethique

Het is 9 mei alweer zover: Moederdag. Hoewel deze dag vanuit een duurzaam oogpunt natuurlijk niet bepaald bijdraagt aan een groene levensstijl, is het stiekem natuurlijk wel heel leuk om onze moeders onze waardering te laten zien door middel van een lief cadeau. En wie zegt dat dit ook niet op een verantwoorde manier kan? Vier Moederdag 2021 daarom met een passend en duurzaam cadeau van Ethique. Vier op Moederdag ook jouw liefde voor de planeet met de prijswinnende bars van Ethique. 

 

Je kunt natuurlijk zelf een verwenpakketje samenstellen, maar de trial kits van Ethique zijn al helemaal perfect om cadeau te geven aan je moeder. Deze bevatten 4 mini hartvormige bars voor zowel de normale, droge of vette huid- en haartypen. Hierdoor is er dus voor iedereen die naar een duurzamere beautyroutine streeft, een passende variant. Je kunt de producten namelijk eerst uitproberen en je mening vormen over verzorgingsproducten in de vaste vorm. TIP voor alle mama’s: Het is natuurlijk ook leuk om aan jezelf te geven, wij verklappen het niet hoor. ;)

 

Ethique heeft een breed assortiment aan plasticvrije beautybars: van shampoo en conditioner, tot body wash, gezichtsreiniger en moisturizing boterblokken. Het is een geweldig alternatief voor de traditionele vloeibare beautyproducten die vaak in een plastic verpakking worden verkocht. Daarnaast bevatten deze producten vaak veel water, terwijl je dit gemakkelijk zelf toevoegt in de douche! De bars van Ethique zijn daarom niet alleen plastic-, palmolie- en dierproefvrij, maar besparen ook liters water met elke bar.

 

De producten

 

Trial kits - €12

 

Ethique’s trial kits zijn bedoeld om je kennis te laten maken met een plastic-vrij leven!

Iedere kit bevat vier mini’s: voor haar, gezicht en lichaam. Iedere mini kun je zo’n 5-15 keer gebruiken, afhankelijk van het product. De verpakking is natuurlijk ook afbreekbaar en recyclebaar!

 

Trial kit voor normale haar- en huidtypen - 60 g / €12

Bestaande uit: Pinkalicious™, Wonderbar, Bliss Bar en Sweet Orange & Vanilla

 

Trial kit voor droge huid- en haartypen - 60 g / €12

Bestaande uit: Frizz Wrangler, The Guardian, Bliss Bar en Jasmine & Ylang Ylang

 

Trial kit voor vette huid-en haartypen - 60 g / €12

Bestaande uit: St Clements, Wonderbar, In Your Face en Gingersnap

 

Hair Sampler – 100 g / €15,95

Ethique’s Hair Sampler is bedoel om je kennis te laten maken met de verschillende plasticvrije hair bars die ze aanbieden. De Hair Sampler bevat 5 hartvormige mini’s, welke je allemaal 5-10 keer kunt gebruiken, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Ook deze verpakking is natuurlijk afbreekbaar en recyclebaar.

 

Bestaande uit: Frizz Wrangler, Heali Kiwi, St Clements, The Guardian and Wonderbar

Over Ethique 

 

Ethique is het Franse woord voor ‘ethisch’ en het is het eerste plastic-vrije beautymerk ter wereld dat een volledige range geconcentreerde, vaste vorm beautyproducten heeft ontwikkeld. De producten worden in afbreekbare verpakkingen verkocht. Ethique is in 2012 door Brianne West opgericht en dankzij hun toewijding hebben zij inmiddels de productie van 8 miljoen plastic flessen wereldwijd weten te voorkomen. Ethique doneert jaarlijks 20% van hun winst aan goede doelen. De producten van Ethique hebben het ‘Palm Oil Free’ certificaat van Orangutan Alliance.