5 redenen waarom beauty bars ideaal zijn voor onderweg of op reis5 redenen waarom beauty bars ideaal zijn voor onderweg of op reis5 redenen waarom beauty bars ideaal zijn voor onderweg of op reis
terug naar pressroom

5 redenen waarom beauty bars ideaal zijn voor onderweg of op reis

Beautyproducten in vaste vorm, zoals shampoo bars, zijn erg gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Bovendien zijn ze vele malen duurzamer dan de plastic travel size mini’s. Even er tussenuit of een staycation? Ethique kan het inpakken gegarandeerd een stuk makkelijker (en lichter!) maken. Vijf voordelen van het gebruik van beauty bars onderweg:

 

1. Geen plastic mini’s meer in de handbagage
De tijden van beautyproducten overgieten in plastic travel size flesjes zijn voorbij. Ook is het niet meer nodig om een fortuin uit te geven aan beautyproducten op het vliegveld. De bars van Ethique hoeven niet aan een maximum volume te voldoen en doordat ze niet vloeibaar zijn, mogen ze in de handbagage worden meegenomen.

 

2. Geen lekkende flessen
Niks is zo vervelend als lekkende beautyproducten in de koffer. De bars van Ethique zijn niet vloeibaar en daardoor behoren zorgen over lekkende flessen tot het verleden.

 

3. De bars nemen minder ruimte in beslag
Beauty bars zijn compact en stevig en nemen daardoor minder ruimte in beslag. Berg ze op in een container en neem mee. Zo is er extra ruimte om andere items zoals leuke lokale souvenirtjes mee te nemen. Bovendien ben je niet meer gebonden aan een bepaald formaat van de fles, die halverwege de reis vaak al half leeg is.

 

4. Minder producten nodig
De producten van Ethique zijn multifunctioneel. De gezichtsreiniger kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt als make-up remover, en de conditioner kan worden gebruikt als een leave in conditioner. De shampoo of body bars kunnen ook prima gebruikt worden om kleding mee te wassen. De producten nemen niet alleen minder ruimte in beslag, maar er zijn ook minder producten nodig.

 

5. De trial packs kun je als travel kits gebruiken
De trial packs van Ethique bevatten vier minibars, voor haar en huid. Deze kunnen worden gebruikt als travelsize producten. Idee: snijd een kleiner stuk van de beauty bar af, precies genoeg om de reis te doorstaan en niet meer en neem deze mee. Gebruik hiervoor een heet mes (pro tip: gebruik het mes wanneer deze nog warm is van de vaatwasser) om ervoor te zorgen dat deze zo min mogelijk brokkelt. Wees wel voorzichtig!

 

Verkoopinformatie

Ethique is bij Holland & Barrett en via Amazon.nl verkrijgbaar. Voor meer informatie, beeldmateriaal, interview mogelijkheid of het testen van producten, neem contact op met: Claudia Kasteel | c.kasteel@simplypr.nl | 020-776 7756

Over Ethique

Het regeneratieve beauty- en lifestyle merk Ethique werd tien jaar geleden gelanceerd in Christchurch, Aotearoa Nieuw-Zeeland. Het merk is inmiddels verkrijgbaar in 24 landen met meer dan 6.500 retailers wereldwijd. De missie van Ethique is om de planeet en de bevolking beter achter te laten dan dat zij hem gevonden hebben door simpelweg meer "goed te doen".


Sinds de oprichting heeft Ethique van 25 miljoen plastic verpakkingen wereldwijd de productie en verwerking weten te voorkomen, met als doel dit eind 2030 te vergroten naar 500 miljoen.


Brianne Weste richtte het bedrijf op aan haar keukentafel, terwijl ze een Bachelor of Science studeerde aan de universiteit. Ethique’s assortiment van geconcentreerde schoonheids- en lifestyle-bars zijn allemaal met trots gemaakt in Nieuw-Zeeland. Alle bars zijn vegan gecertificeerd, cruelty-free, palmolie- en plastic-vrij en verpakt in zelf-composteerbaar karton.


Twee procent van de verkoop of 20% van de winst (het hoogste bedrag in dat jaar) gaat rechtstreeks naar de Ethique Foundation, om een schonere planeet en een eerlijkere wereld te bevorderen via gemeenschapsprojecten en sociaal ondernemerschap.


Ethique is een trotse werkgever en werkt rechtstreeks samen met de producenten van belangrijke ingrediënten, om ervoor te zorgen dat zij een eerlijke prijs voor hun product krijgen.

 
Ethique is voor het vierde achtereenvolgende jaar een 'Best for the World B-Corp' en heeft de klimaatpositieve status bereikt, wat betekent dat het merk 120% (meer dan ze uitstoten) van zijn koolstofuitstoot compenseert - een enorme prestatie voor de regeneratieve schoonheidsindustrie leiders.