ESPRIT x Rest & RecreationESPRIT x Rest & RecreationESPRIT x Rest & Recreation
terug naar pressroom

ESPRIT x Rest & Recreation

Esprit haalt het populairste label van Zuid-Korea naar Europa

Esprit viert haar terugkeer naar Azië met een samenwerking met het Koreaanse eigentijdse label Rest & Recreation van ontwerpster Kim Ji-eun, vooral bekend van haar in Gangnam gevestigde modemerk Fleamadonna. De samenwerking, die de kickstart is van de wereldwijde expansie van het merk, is de eerste in Korea ontworpen collectie van Esprit en valt samen met de lancering van de e-commerce van Esprit in Zuid-Korea en Hong Kong.


Dit is het begin van een langdurige samenwerking met Rest & Recreation. De capsule collectie biedt een frisse kijk op 'NewTro'-mode, de vermenging van retro en moderne stijl, met een selectie van extreem veelzijdige maar stijlvolle ontwerpen voor de nieuwe generatie fashionista's', geïnspireerd op het archief van het merk uit de jaren 80 en 90. Alles draait bij deze collectie om relaxte items die everyday looks compleet maken – maar dan wel met een zekere twist. De collectie kenmerkt zich door uniseks modellen.

 

Embody the spirit

Helemaal in het teken van deze samenwerking zijn DJ en mode-icoon Peggy Gou en de Zuid-Koreaanse hiphopartiest Simon D (Jung Ki-suck) gevraagd als boegbeelden. Het zijn de sterren van de fotoshoots. Hun sympathieke, toegankelijke kunst is perfect voor het tonen van de items van deze samenwerking die genderoverstijgend is.

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

Esprit

Esprit is an affordable premium lifestyle brand for high quality and consciously sourced apparel, accessories, bodywear and home wear, with worldwide distribution. Simplifying wardrobe choices through timeless, versatile pieces that can be loved for more than one season is at the heart of the brand.

Since 1968 Esprit has innovated through responsible ways to engage with people and the environment, and currently ranks as one of the most transparent fashion companies in the world.