terug naar pressroom

ESPRIT X AFW BOOT

ESPRIT viert de lancering van haar pop-up in THE HUB tijdens AFW met een intiem diner op de ESPRIT X AFW boot

Op dinsdag 29 augustus organiseerde ESPRIT een intiem diner ter aftrap van Amsterdam Fashion Week en vierde ze de lancering van haar nieuwe pop-up winkels in THE HUB, dit werd gedaan door AFW in de ESPRIT Kalverstraat locatie op 30 augustus 2023. Gasten genoten van een viergangenmenu door middel van het live cooking concept op de ESPRIT X AFW boot terwijl er door de grachten van Amsterdam werd gevaren.

 

De pop-up verbindt het iconische verleden van het merk met haar nieuwer visie en bevat een samengestelde selectie van vintage kledingstukken uit de jaren 80 en 90, samen met geselecteerde samples uit de aankomende ESPRIT herfst- en wintercollecties.

 

The ESPRIT pop-up bevindt zich in Fosburt & Sons (Prinsengracht 769) en is open voor op publiek op vrijdag 1 september 2023 (12:00 – 20:00) en zaterdag 2 september, 2023 (12:00 – 20:00). De ESPRIT Kalverstraat pop-up bevindt zich op kalverstraat 177.

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Esprit: Summer 2024
Esprit: Preppy Americana
Esprit: Signature styles & archive prints
ESPRIT: Spring 2024

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbordurend op de innovatieve oorsprong van het merk, geworteld in creativiteit, samenhorigheid en speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en actuele esthetiek gebaseerd op de "rules don't apply" merkbelofte. De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze visuele taal, een geavanceerde winkelervaring en de nieuwe en onderscheidende productrichting met een mix aan stijlen.

ESPRIT zet zich in voor baanbrekende hyper-gepersonaliseerde consumentenervaringen en opende een wereldwijd netwerk van innovatiecentra - design en creativiteit worden geleid vanuit ESPRIT’s Global Creative Hub in New York City, terwijl het kantoor in Amsterdam zich focust op technologie en denim innovatie. ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en Hong Kong blijft het wereldwijde financiële en administratieve hoofdkantoor. ESPRIT is sinds 1993 beursgenoteerd in Hong Kong.