terug naar pressroom

ESPRIT X AFW BOOT

ESPRIT viert de lancering van haar pop-up in THE HUB tijdens AFW met een intiem diner op de ESPRIT X AFW boot

Op dinsdag 29 augustus organiseerde ESPRIT een intiem diner ter aftrap van Amsterdam Fashion Week en vierde ze de lancering van haar nieuwe pop-up winkels in THE HUB, dit werd gedaan door AFW in de ESPRIT Kalverstraat locatie op 30 augustus 2023. Gasten genoten van een viergangenmenu door middel van het live cooking concept op de ESPRIT X AFW boot terwijl er door de grachten van Amsterdam werd gevaren.

 

De pop-up verbindt het iconische verleden van het merk met haar nieuwer visie en bevat een samengestelde selectie van vintage kledingstukken uit de jaren 80 en 90, samen met geselecteerde samples uit de aankomende ESPRIT herfst- en wintercollecties.

 

The ESPRIT pop-up bevindt zich in Fosburt & Sons (Prinsengracht 769) en is open voor op publiek op vrijdag 1 september 2023 (12:00 – 20:00) en zaterdag 2 september, 2023 (12:00 – 20:00). De ESPRIT Kalverstraat pop-up bevindt zich op kalverstraat 177.

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbordurend op de
innovatieve oorsprong van het merk dat geworteld is in creativiteit, een gevoel van saamhorigheid en
speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en eigentijdse, esthetische wereld. Deze wereld is gericht op de bestaande fans van het merk met nostalgische gevoelens, maar ook op de jonge generatie consumenten die de door ESPRIT ontwikkelde stijl dragen zonder het te weten.
 
De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze
visuele taal, een geavanceerde winkelervaring. De nieuwe onderscheidende ontwerpen zijn een mix van urban en country, gekleed en informeel. Ontworpen voor alle geslachten. Voortbouwend op de drie kernpijlers van het merk, speels, modern en cool, vindt ESPRIT zichzelf opnieuw uit als het ultieme icoon voor het post-icon tijdperk.

ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en staat sinds 1993 beursgenoteerd in HongKong