ESPRIT - Spring/Summer 2022ESPRIT - Spring/Summer 2022
terug naar pressroom

ESPRIT - Spring/Summer 2022

ESPRIT Spring/Summer 2022 viert de kracht van casual cool. Een verzameling van alledaagse iconen die persoonlijkheden en karakters tonen. Het is een collectie vol tijdloze essentials die mensen uitdaagt hun ware kleuren te laten zien.

 
De SS’22 vrouwen collectie bestaat uit verschillende stijlen om iedereen te voorzien van een krachtige look. Van powersuits die perfect zijn voor een werkmeeting, tot zachte jurken of denim jeans die een masculin touch geven aan een vrouwelijke look. Daarnaast bevat de collectie verschillende jassen die de outfits complimenteren of juist een stoer contrast geven.
 
De SS’22 mannen collectie laat zien hoe comfort en fashion gecombineerd kunnen worden. De collectie zit vol key-items die iedere man in zijn kast zou moeten hebben hangen. Van casual chino’s tot pullovers, maar ook stoere wide-fit denim jeans en matching suits. Maak de outfit af met een klassieke of juist sportieve jas en creëer een alledaagse moeiteloze look. 
 
De collectie bevat de ook nieuwe accessoires. Denk aan hoeden en tassen van riet die perfect zijn voor een stranddag, kleurrijke tote-bags ideaal als weekend- of werktas, maar ook opvallende handtassen.
 
Esprit SS’22 staat in het teken van casual cool en is geschikt voor iedere gelegenheid. Een zonnige dag, een dag op kantoor of tijdens een wandeling door de stad; met de essentials van de Esprit SS22 collectie ben je klaar voor ieder moment van het seizoen!

 


Verkrijgbaar in Esprit-winkels en online via esprit.nl vanaf maart. 

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Nautical vibes
ESPRIT: Summer 2023
ESPRIT: Spring Outerwear
ESPRIT: Beachwear SS23

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

Esprit is an affordable premium lifestyle brand for high quality and consciously sourced apparel, accessories, bodywear and home wear, with worldwide distribution. Simplifying wardrobe choices through timeless, versatile pieces that can be loved for more than one season is at the heart of the brand.

Since 1968 Esprit has innovated through responsible ways to engage with people and the environment, and currently ranks as one of the most transparent fashion companies in the world.