ESPRIT: Spring Outerwear
terug naar pressroom

ESPRIT: Spring Outerwear

Bereid je voor op de lente met de nieuwe Spring Outerwear '23 items van ESPRIT. Een collectie vol statement kleuren, urban stijlen en layering.      

 

Ga voor een casual look met een spijkerjas of trenchcoat, of ga voor een opvallende outfit met de doorgestikte kleurrijke jassen. Kies voor een cargobroek of parka voor die urban coole uitstraling. Maak het af met één van de accessoires - voor een ongecompliceerde upgrade.

 

Nu verkrijgbaar in ESPRIT-winkels en online.

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Esprit: Signature styles & archive prints
ESPRIT: Spring '24
ESPRIT: Iconic essentials
ESPRIT: Iconic sweats

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.