ESPRIT: Spring 2023
terug naar pressroom

ESPRIT: Spring 2023

Maak kennis met de nieuwe SPRING collectie van ESPRIT.  Een combinatie van opvallende kleuren, tijdloze designs en duurzame materialen met veel karakter en 'joie de vivre'.
 
De Spring ‘23 collectie markeert een nieuw begin voor ESPRIT, een frisse start belichaamd door de geest waarin “alles mogelijk is”. De collectie zit vol casual key-items die iedereen in zijn kast moet hebben. Voor vrouwen bestaat de reeks uit zonnige tops en colberts, die goed te combineren zijn met de cargo-achtige broeken of elegante jurken. De mannencollectie gaat van casual chino’s en pullovers, tot jackets met geometrische prints en kleurrijke T-shirts. 
 
Rules don’t apply
De voorjaarscampagne, een viering van vrijheid, beweging en vreugde, is een ode aan Ettorre Sottsass’ motto: “If it's not inspiring, it's not ESPRIT”. De Italiaanse designer en architect kreeg in 1985 de opdracht om de winkels en showrooms te ontwerpen voor het Californische kledingmerk. De lentecollectie ‘23 is geïnspireerd op Sottsass' visionaire en kleurrijke stijl.
 
Spring uit het alledaagse met de nieuwe lentecollectie van ESPRIT.

 


Nu verkrijgbaar in Esprit-winkels en online.

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.