Esprit: Sports FW22Esprit: Sports FW22
terug naar pressroom

Esprit: Sports FW22

Notities Faam: 
 

ESPRIT SPORTS

 

Main focus van de vrouwen collectie ligt op lifestyle en activiteiten zoals yoga en pilates. Alle items zijn multifunctioneel.

Geïnspireerd op de Shanghai skyline en de kleurrijke verlichting. Veel layering, warming en lightweight items.

 

Teddy fleece – we keep you warm with our fashionable fleeces. Mountai resort inspired functionele styles.

_____________________

De laatste maand van het jaar is begonnen en staat volledig in het teken van eindejaarsborrels en kerstdiners. Daarom nog belangrijker om nu al van start te gaan met de goede voornemens voor 2023. Ga stijlvol en sportief het nieuwe jaar in met de nieuwe Sportcollectie van ESPRIT.

 

De collectie is geïnspireerd op de skyline van Shanghai en de kleurrijke verlichting. De items variëren van fleecejassen en truien tot aan sportbroeken en accessoires. De collectie is ideaal voor de wekelijkse yoga- en pilates lesjes, maar ook voor een sportieve look thuis. Veel layering, warming en lightweight items. Deze houden je heerlijk warm tijdens de koudere winterdagen.

 

Ga sportief de feestdagen in met de sportcollectie van ESPRIT.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Best Basics (NOOS)
ESPRIT: Christmas 2022
Esprit: Bodywear FW22
ESPRIT: Outerwear

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Esprit

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.