ESPRIT: Sport FW22ESPRIT: Sport FW22
terug naar pressroom

ESPRIT: Sport FW22

De laatste maand van het jaar is begonnen en staat volledig in het teken van gezellige borrels en kerstdiners. Waarom wachten tot het nieuwe jaar met die goede voornemens? Eindig 2022 stijlvol en sportief met de nieuwe sportcollectie van ESPRIT.

 

De collectie is geïnspireerd op de skyline van Shanghai en de kleurrijke verlichting. Variërend van fleecejassen tot aan trainingsbroeken en sportaccessoires. Ideaal voor de wekelijkse yoga- en pilates lessen, maar ook voor een sportieve look thuis. De collectie kent veel laagjes, warme stoffen en lightweight items. Deze houden je heerlijk warm tijdens de koudere winterdagen. 

 

Ga sportief het nieuwe jaar in met ESPRIT!


De collectie is verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.nl.
Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Nautical vibes
ESPRIT: Summer 2023
ESPRIT: Spring Outerwear
ESPRIT: Beachwear SS23

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.