ESPRIT: Sport 2023
terug naar pressroom

ESPRIT: Sport 2023

Sporten en bewegen is een belangrijk aspect in het dagelijks leven. Daarom lanceert ESPRIT een functionele én stijlvolle sportcollectie om het nog makkelijker te maken. De collectie bestaat uit veelzijdige kledingstukken in opvallende kleuren en hybride ontwerpen die gecombineerd zijn met innovatieve technologieën.
 
Een nieuwe cardio-uitdaging of een Yin yogales, de sportcollectie van ESPRIT is geschikt voor alle typen work-outs. De items variëren van sport-bh’s en vesten tot technische tassen en leggings. Combineer de kleurrijke items samen in laagjes; ideaal voor het buitensporten. Daarnaast hebben de items innovatieve technologieën die zweet afvoeren en beschermen tegen wind en regen.  

 

Sport samen met ESPRIT!

 

De collectie is verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.nl.
Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.