terug naar pressroom

ESPRIT: Rise & Shine Parfum

NOW IS THE TIME TO RISE & SHINE

Verwen jezelf op alle mogelijke manieren met RISE & SHINE van ESPRIT. Now is your time to shine! Elke dag liggen er grote mogelijkheden in het vooruitzicht en je overwint je uitdagingen speels en met gemak. Je innerlijke gloed, je pure levensvreugde, tovert een glimlach op de gezichten van de mensen om je heen. De wereld ligt aan je voeten en niks is onmogelijk! Nu is het tijd om je te laten leiden door je intuïtie en te genieten van nieuwe, prachtige momenten – Now is the time to RISE & SHINE.  


DE GEUR
ESPRIT RISE & SHINE topnoot neemt je mee naar een verre tropische strandbar en nodigt je uit om te dromen. De frisse citrus noten van mandarijn en grapefruit prikkelen de zintuigen, stralen levensvreugde uit en combineren prachtige met fruitige nuances van ananas, aardbei en passievrucht tot een tropische fruitcocktail. De hartnoot bestaat uit een vrouwelijk boeket van sensuele zoete bloemen, die je geest tot rust brengen. De intense geur van jasmijn wordt aangevuld met de zoete geur van lelies. De elegante pioenroos en sierlijke orchideeën prikkelen de verbeelding. De warme geur van vanille opent het hart en straalt een delicate sensualiteit uit. De basisnoten bevatten muskus nuances die de geur een langdurige diepte geven.

 

HET FLESJE
Bij het ESPRIT RISE & SHINE flesje moet je denken aan de opkomende zon, die haar stralen naar de hemel richt. Levendig koraal is een nieuwe kleur in de wereld van ESPRIT. Het wordt lichter van boven naar beneden, de intense kleur in de bovenste helft van de fles wordt versterkt door de extra gekleurde vulling. Met de afgeronde randen geeft het vierkante lichaam de geur een aangenaam gevoel. De bredere glazen bodem straalt wilskracht uit. De lichtgoude kraag op de sproeikop is een vrouwelijk en modern designelement, voortbordurend op eerdere ESPRIT ontwerpen. De gouden elementen komen ook terug in het opschrift RISE & SHINE. 

 

HET AANBOD
ESPRIT RISE & SHINE voor haar Eau de Parfum, 20 ml for 15,95 €*
ESPRIT RISE & SHINE voor haar Eau de Parfum, 40 ml for 24,95 €*

 

ESPRIT neemt duurzaamheid serieus en daarom zijn de ESPRIT RISE & SHINE vouwdozen gemaakt van FSC-gecertificeerd papier, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. ESPRIT hecht ook veel belang aan dierenwelzijn, dus er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt. Alle geuren zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid.  

 

De nieuwe ESPRIT RISE & SHINE geuren zijn verkrijgbaar in alle ESPRIT winkels en via www.esprit.nl 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Best Basics (NOOS)
ESPRIT: Christmas 2022
Esprit: Bodywear FW22
ESPRIT: Outerwear

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Esprit

Geïnspireerd door een onvoorwaardelijk positieve levenshouding, werd ESPRIT in 1968 opgericht door Susie en Doug Tompkins in Californië. Onder invloed van de revolutionaire geest van de jaren 60 ontwikkelde het merk een duidelijke filosofie: authenticiteit in plaats van onnatuurlijk perfectionisme, solidariteit in plaats van uitsluiting en kleurrijke levensvreugde in plaats van de dagelijkse grijze sleur. Het leidende principe van ESPRIT werd "We willen je een goed gevoel geven om er goed uit te zien." Sinds dag één staat ESPRIT niet alleen voor hoogwaardige, casual essentials en zorgvuldig geselecteerde trend stukken, maar ook voor verantwoordelijkheid. Bij ESPRIT draait het allemaal om duurzaamheid, gelijkheid en keuzevrijheid. In 1992, lang voordat "eco fashion" trendy werd, lanceerde ESPRIT de eerste "ecollectie" van 100% biologisch katoen en voor de "Real People Campagne" in de jaren 80 koos het modebedrijf met Californische roots voor werknemers in plaats van modellen.